Sångfågeln, Skriverier

EFIT uppe och sång

Nu äntligen har jag fått tid vid datorn och mina EFIT bilder har kommit upp. Det tog ett tag, jag vet. 🙁 Den med ljus på, tycker jag jätte mycket om. Jag vet inte, men den…ja, den är speciell.

Både i måndags och i tisdags var jag på sång. I måndags var jag ensam och det gick inte alls. 🙁 Usch vad arg jag var. Sur och grinig dessutom. Min sångpedagog fick verkligen ta emot en hel del skit i onödan, men hon vet hur jag fungerar och skakar det av sig i ett nafs. Jag betedde mig som Natalie, som en trotsig 4 åring. *suckar lite*

Igår var jag och tränade duetten med K och då gick det lite bättre, men det är så himla svårt att släppa honom in i min själ!! Huga säger jag bara! Skriver mer om det när jag hinner inom lås och bom. Behöver ventilerar lite känner jag.

Nu har jag sysslor som kallar, men jag ska försöka smyga åt mig lite mer tid vid datorn om nån timme igen.

Du kanske också gillar…

4 kommentarer

 1. säger:

  Hej gumman!

  Nuuuu har jag kollat dina EFIT, ni verkar ju ha haft en riktigt rolig kväll!!! Fin utstyrsel du hade då…
  Önskar dig en fortsatt fin vecka och skickar ett gäng kramar, dom kommer här–> *****swoooooosch*****

  Kram Anna 😀

 2. Milla säger:

  Gokväll Åland!!ni ser ut at ha haft skoj på festen i helgen=) å fin va du oxå Miina…;) här har du en som e helt slut i huvudet, tror ja ska gå å hänga upp en tvätt å sen gå å sova!!Kram på er!

 3. Teresa säger:

  Kram vännen, säger det igen: du är jätte vacker 🙂 PUSS

 4. Vilken underbart vacker häxa(?) påbild! Om du nu har några extra kilon så syns de verkligen inte på de bilderna. 🙂

Tack för att du lämnar några ord till mig!