Skriverier

Underbar helg!

Denna helg har varit fantastiskt mysig och vi börjar verkligen få det julmysigt här! Nicke har huggit gran som väntar ute i förrådet och jag har påbörjat julgodis kokandet. Dessutom är det mesta grovstädat och julmaten inhandlad.

Flickorna väntar enormt på julen och klättrar nästan på väggarna ibland. 😉 Vi sjunger julsånger tillsammans och igår spelade jag och Julina violin tillsammans. Jag hade gjort ”noter” åt henne på *Nu tändas tusen juleljus* vilket innebar bastonerna i kompet i princip och själv spelade jag melodin medan Nicke och Natalie sjöng. Mysigt som bara den!

Idag har vi hälsat på min brudtärna och hennes familj. Vi snusade lite bebis på avstånd och konstaterade, både Nicke och jag, att även om det är oerhört mysigt med bebisar, är det skönt att vi har det bakom oss nu. 🙂 På tal om bebisar ja… Grattis Anniz till din lilla Maja!

Nu gick Nicke ut med hundarna och bad mig ordna med varma smörgåsar tills han kommer hem, så nu är det bäst att jag sätter fart och gör honom till viljes så kanske jag kan tigga åt mig lite mysig massage efter det! 😉 Måste bara skriva ett kort låst inlägg först…

Förresten, som ni ser är jag inte mycket online på helgerna och eftersom flickorna tar jullov på onsdag, lär jag inte ha mycket tid vid datorn ju närmar jul vi kommer. Bara så ni vet!

Kram på er alla goa där ute!

Du kanske också gillar…

5 kommentarer

 1. Inger säger:

  Hejsan.
  De är alltid lika mysigt att läsa om er familj.
  Vill önska er alla en iktigt God Jul.
  Kram

 2. Härligt att ni har haft en underbar helg!

  Kram

 3. Kraaaaam! Och tack för att dina ord och för att du finns. 🙂
  Jag känner igen det där med att man inte är online så mycket på helgerna… och ja, på jullovet blir det nog ännu värre. 😉

  Kramar igen!

 4. Jessica säger:

  Hej Miina !
  Kikade bara in här för att önska dig och hela familjen en riktigt GOD JUL !
  Hoppas att allt är bra med er alla.
  Många kramar Jessica m Hanna & Patric

 5. Susanna säger:

  Vilka söta Lucior dina flickor var.. =) . Önskar er en riktigt god jul o hoppas ni får en mysig jul tillsammans. Kram, Susanna

Tack för att du lämnar några ord till mig!