Skriverier

EFIT och box

Orkar inte skriva så mycket. Är helt slut efter dagens boxercise och då menar jag verkligen SLUT!! Nicke lovade att tvätta håret åt mig när jag orkar ta mig till duschen! 😀

EFIT bilderna kommer imorgon bara jag lyckas ta mig tid att ladda över dem till datorn. Det kommer säkert några bilder från festen oxå, som var så lyckad och kul! Vi var hemma kl.23.30 vilket var helt fantastiskt skönt.

Jag lovar att höra av mig så fort träningsvärken släpper lite! Just nu ska jag bara…ja, pinas i soffan, totalt stendöd! 😉

Du kanske också gillar…

2 kommentarer

 1. Hur går det med träningsvärken? Hoppas att det känns lite bätre..fast å andra sidan så brukar den nästan vara värre efter ett par dagar.. ler
  Jonas tränade i lördags(Shootfightning som är en slags brottning kan man väl säga) och sedan hjälpte han min syster och hennes familj att flytta tills klockan var elva på kvällen så han kunde knappt gå i går och i söndags…s
  Var är inne igår och skulle skriva men blev avbruten hela tiden av saker som hände .
  Nu ska jag väcka sonen: Han har sovmorgon idag.
  Kramis och ha en bra dag vännen.
  //Laila

 2. Hör du vännen!

  Tror du jag skulle bita dig i näsan bara för att vi tycker olika om nanny? Aldrig! Kul att höra andras åsikter. Jag delar din åsikt om Curling så där är det int enågra fel, det jag inte fixar är att små barn som ofta inte ens vet vad som föregår hängs ut. Visst det är bra att familjerna i fråga får ordning på sina problem men det är barnen jag tänker på, vad är det som satt dem och deras föräldrar i en sits där man måste ta hjälp utifrån, det finns ju så mycket hjälp att få bara man ber om den menar jag?

  Hoppas nu att träningsvärken har gått över och jag ska kika på dina bilder i em! Nu är det dagis och skolan som väntar!

  Kram

  Nettan

Tack för att du lämnar några ord till mig!