Skriverier

Migrän-dag igår

Igår blev jag liggandes i migrän. Inte skoj alls! 🙁 Nicke, den älsklingen, stannade hemma och tur var nog det, för jag var inte direkt med i denna världen.
Nå, nu har mensen äntligen kommit igång, så för en gång skull verkade migränen bara bli 1 dygn. Skönt! Jag var lite orolig där ett tag eftersom vi ska på 30-års fest på lördag och jag ska vara ”proffsfotograf”. 😉

Idag känner jag lite av gallan, men misstänker att det är hormonernas överflöd som pinar mig. Jag har stoppat i mig homeopatmedel, så vi får hoppas att det stannar vid de här småkänningarna. Har ingen som helst lust i världen att få gallstensanfall som pricken på i!

Som jag skrev ska jag och Nicke iväg på ”60-års” fest. Gissa om det ska bli kul! Tror J sa att de bjudit ca 80 stycken i varierande ålder, men att alla var ”festtokiga kompisar”. 🙂 Det är halloween tema, så den som vill får klä ut sig. Nicke har fortfarande inte fixat kläder åt sig, medan jag föll för mina på en gång. Lovar att lägga in foton sen på hur jag ser ut. Ja, det är ju EFIT-dag imorgon, så i bästa fall kanske ni får se mig växa fram i etapper!
Jag ska som sagt vara fotograf åt J och A (de firar alltså sina 30-års dagar tillsammans), så vem vet, kanske blir det EFIT hela natten! 😉 Nå, bilderna blir ju censurerade, men blir det nå kuliga bilder, lägger jag kanske in dem med!

Idag ska jag och Moalie träffa Sara och Erik. Det var meningen att vi skulle åka till parken med öppna förskolan, men regnet har öst ner hela natten, så det känns inget vidare kul att åka dit med 2 11-månaders barn som inte är världens bästa på att gå utomhus. Vi får väl se vad dagen för med sig!

Jag vet att många firar Halloween, men för mig känns det som om Allhelgona borde få vara en egen dag för dem som mist någon. Själv kommer jag säkert att få blinka bort en och annan tår när vi ska sjunga i kyrkan på lördag dag eftersom vi nyss mist en körmedlem. Så jag passar på att önska er alla en skön helg och en fridfull allhelgona!

Du kanske också gillar…

4 kommentarer

 1. Hejsan gumman!
  Men vad trist att du hade migrän igår! Jag hade också en jobbig skallavärk men inte alls så pass som migrän för jag kunde fortfarande göra saker. Tur att din älskling stannade hemma då!
  Kul att få gå på fest 🙂
  Ha en mysig helg!
  Kram Laila

 2. Shit! Är det EFIT imorgon!!!
  Denna gången var det d som påminnde mig 😉 Vilken tur!

  Ha’t så kul imorgon, men jag hoppas vi hörs innan det.
  Kramis!

 3. säger:

  Usch gumman, migrän är det värsta som finns, jag föder hellre barn än har ett migränanfall… Tro mig, jag har haft migrän sen jag gick i ettan på grundskolan så jag vet vad jag pratar om…
  Ha en helt underbar helg och sköt om dig!!!
  Kram Anna

 4. Håller med Anna här ovan, migrän är vidrigt!
  Hoppas att ni får en trevlig dag imorgon och att körframträdandet går så bra som det bara kan! Ska också sjunga imorgon och tända lite ljus för några underbara änglar!

  Kram

  Nettan

Tack för att du lämnar några ord till mig!