Skriverier

Nyklippt!

Idag var jag och klippte mig och det här är första gången som jag kommer från frissan och är nöjd redan innan jag fixat det själv!

Så här såg jag ut innan

och så här ser jag ut nu (den osminkade varianten av Miina 😉 )

Bilden som är tagen på nacken är tagen i spegeln, därav den dåliga kvalitén.

Så, vad tycks? Det är alltså inte så mycket kortare, utan mer stripigt, mer frisyr…oh, I love it!

Det här är en dålig bild av mig efter förra klippningen:

Det märks att min egen frissa är tillbaka! Hon klipper alltid fram Miina som person, som människa, som själ, ja kort och gott, hon klipper fram mig. Tack, Jonna!

Du kanske också gillar…

7 kommentarer

 1. Pia säger:

  nice miina 🙂 ja ska oxså o klippa mej snart 🙂 ska ändra till lite mera höstfrisyr 🙂

 2. säger:

  Gu’ va söt du är Miina, en riktigt pudding! Nu ser man verkligen vem Julina brås på :)! Jag förstår verkligen att du är nöjd, det skulle jag oxå vara! Skitsnyggt!! Jag brukar alltid fixa barnvakt åt barnen när jag far till frissan, därför blir det inte så ofta tyvärr! Viktor är såå sjukt mammig nu oxå… så jag är rädd för att jag nog får dras med min tråkiga frisyr ett bra tag ännu… önskar jag vore så modig att jag vågade mej på att klippa mej kort, men du passar verkligen i din frisyr! Det är verkligen du! Hoppas annars att ni har kryat på er! Stor kram! Anna

 3. Gissa om man blir sugen att gå till frissan …
  Du är ju jättefin…
  Kramis!

 4. Milla säger:

  JÄtte fint Miina…ja vill oxå ha ny höstfrisyr, men e ju så feg att ja inte vågar göra nått!!annars hu mycke ha du gått ner i vilkt?? ha nog magrat du nu fröken…Nu ska vi iväg å hejja fram VPS, förhoppningsvis stiger dom ti ligan=) Bröderna NYgård spelar ju där så, vi hejjar hårt på dem!!kram

 5. Tjusigt Miina! Visst är det skönt att få rå om sig sj älv ibland!

  Kram

  Nettan

 6. Tjusigt!!

  Jag ska klippa mig i helgen är det tänkt. Håller ju på att försöka spara ut till lite längre hår. Och håret är helt underbart nu under graviditeten.

  Vägde/mätte Elliot igår. 9.825 gram och 74 cm. Nästan prick på medelstrecket.

  Kramkram

 7. Johanna säger:

  WOW, vilken snygg frisyr!!!! Passar dej riktigt bra! Många kramar från Närpes

Tack för att du lämnar några ord till mig!