Sångfågeln

Fortsättning på Du är allt

Igår var jag äntligen på sång igen! Vi fortsatte jobba på Du är allt och jag hittade äntligen botten i sången!
Jag märkte att min sångpedagog var väldigt petig och ändrade på små nyanser mest, och det måste betyda att jag hittat det hon vill att jag ska hitta och nu bara ska finjustera allt.

Så, Anna-Karin, det finns hopp! 😉

Jag fick oxå förfrågan att sjunga en lite kulig låt på årets konsert. Hon har tagit ut några lite småbusiga sånger som hon frågar runt om någon kan tänka sig sjunga förutom de ”allvarligare” sångerna vi väljer själva att sjunga. Min sång är en riktig slagdänga som folk går och nynnar på i alla åldrar, men som få kommer ihåg texten på, så hon vill ha nån som kan leverera texten på ett trovärdigt sätt läste jag mellan raderna. Ska bli kul att se om jag klarar av att få till det, men jag tänker inte säga vilken låt det är! Det får bli en överraskning.

Gissa får ni, men mer säger jag inte! 😉

Du kanske också gillar…

Tack för att du lämnar några ord till mig!