Skriverier

Nackspärr och allmän rapport

Nej, inte jag, utan Natalie har nackspärr!! 🙁 Lilla gumman, hon har så ont. Inbillade mig att en 4,5 åring inte kan få nackspärr, men tji fick jag. Jag kör med alla möjliga kurer i hopp om att det snart ska släppa.

Började med att hon tryckte sitt huvud mot min hand så att det blev tryck i 15 sekunder, sen 30 sekunder vila. Gjorde det 4 gånger. Sen dess har jag kört varmt/kallt i 20 min intervaller. Hon äter Belladonna och har blivit insmord med Rosen Seriens arnica liniment.
Dessutom har jag masserat den hårda delen av örat och tryckt i gropen strax under näsan.
Nog är det ju som tusan om det inte ska släppa sen!

Har tusen saker att göra här hemma och allt för lite tid, men jag gissar att det snart ska lägga sig. I början av nästa vecka blir det husvisning och sen borde det vara nån veckas paus.

Helgen spenderade vi i Sverige, på lilla sötingen Ellas stora dag som dessutom var hennes mammas och pappas bröllop! Jag är mäkta stolt över den brudbukett som jag och mamma band åt henne. 🙂

Min hals mår så där… Var till talpedagog idag igen och det har väl inte direkt visat några resultat än. Jag måste lära mig tala långsammare och göra övningar, så ska vi se vart vi hamnar.

Nu kallar köket på mig. Vill någon städa åt mig så är ni hjärtligt välkomna!

Du kanske också gillar…

4 kommentarer

 1. säger:

  Åhhh vilken underbar bukett, förstår att du är stolt!

  Och stackars Natalie, hoppas att det går över fort.

  Skickar massor av kramar!

 2. säger:

  Och jag är stolt, lycklig och väldigt tacksam. En underbar bukett och underbart sällskap. Så glad att ni kunde komma allihop!! Saknar er redan. Ska snart lägga upp lite bilder 🙂 Kram

 3. Susanna säger:

  Oj vilken fin bukett, var har du lärt dej sånt? Hoppas allt är bra me dej. Kram från Susanna

 4. säger:

  Underbart vacker bukett! Och en stor krya på sig kram till Natalie!

  kram

Tack för att du lämnar några ord till mig!