Skriverier

Träning och kristaller

För många år sedan hade jag kristaller i öronen som inte var där de skulle vara. Det var en hemsk upplevelse med en vedervärdig yrsel. Men det jag ska skriva om lite senare idag är helt andra kristaller. Men först träning.

Idag har jag kört träningspass nummer två på gymmet efter coviduppehållet på 1,5 månad. Jisses, säger jag bara! Jag kan konstatera att mina lungor fortfarande har det kämpigt och att jag tappat allt och lite till i muskelväg. 40 kg i bänkpress känns som närmare det dubbla. Och 5 minuter rodd gör mig alldeles skakig. Tricepspress med 20 kg får armarna att ta ut skilsmässa. Men men, desto större förbättring lär det väl synas bara kroppen börjar fungera igen!

Träning är a och o för att hålla mig igång. Smärtan ökar något så fruktansvärt om jag inte kan träna, så det här ofrivilliga uppehållet har inte varit någon dans på rosor, om jag ska vara ärlig. Men nu är det bara att kämpa sig upp igen.

Det händer mycket i mitt liv just nu, inte bara kroppsligt, utan även själsligt. Jag bestämde mig därför för att stödja utveckligen med några kristallarmband.

Grön aventurin: Vad behöver du bearbeta för att komma vidare? Grön aventurin hjälper dig se vad du behöver för att kunna komma förbi de hinder du har idag för att nå det du önskar. Ärkeängeln Rafael hjälper dig med det.

Just Rafael har jag fått höra tidigare att plockar upp mig när jag ramlar i dik, så det kändes passande.

Karneol: Karneol är en sten för kreativitet, mod och styrka. När negativa mönster skapar ojämlika och medberoende relationer kan du meditera eller bära karneol. Det är en bra sten för handling utifrån vår egen sanning. Karneol hjälper oss att se sambandet mellan känslomässiga tillstånd och vårt inre Jag. Stjärntecken: Kräftan, Lejonet och Oxen

Eftersom jag är kräfta och har en stark tendens till olika medberoenden i relationer, kändes även den rätt passande.

Månsten: Ger gudomlig inspiration hjälper oss kanalisera vår intuition. Underlättar beslutsfattanden, ökar tålamodet, och hjälper oss följa flödet. Månsten höjer våra energier, och underlättar för oss att arbeta i ljuset. För in villkorslös kärlek och healing. Har otroligt lugnande och rogivande energier, tar effektivt bort stress och skapar balans i tillvaron. Månstenens natur är receptivitet och acceptans, att i stillhet betrakta livets skeenden, årstiders växlingar, dygnets rörelse mellan natt och dag. Den vakar över dig och lyser upp mörkret så att du ska kunna finna din väg hem. Månstenen beskyddar oss i livets olika cykler. Stjärntecken: Kräfta

Ja, den här behövs nog den med, för att skapa det lugn och acceptans som jag behöver i vissa situationer.

Så jag postade min beställning den 2.5 och hämtade armbanden igår, 4.5. Håll nu koll på det jag rödmarkerat!

Döm om min förvåning när jag igår och idag läste budskapen från Karolina och änglarna! Helt tydligt är det ett budskap jag behöver ta till mig. Jag började följa hennes sida för ett tag sedan, efter att ha läst ett inlägg som kändes som om det skrek mitt namn över hela texten. Nästan varje dag finns det något som berör mig extra mycket av hennes ord, så jag stannar kvar och läser och begrundar. Och när universum pekar med hela handen, då är det bäst att lyssna, tänker jag.

Du kanske också gillar…

Tack för att du lämnar några ord till mig!