Skriverier

Närmar mig 40

Ikväll är det premiär för döttrarnas dansshow för i år, vilket innebär att jag lagt make up på de två yngsta. Efter det var det min tur att lägga en snabb och lätt make up på mig själv. 

När jag satt där framför spegeln, insåg jag att jag inte är någon 20-åring längre. Linjerna under ögonen jag blivit djupa och porerna har åldrats så lystern är långt ifrån lika ”lystrig” längre. Ögonlocken skrynklar ihop sig när jag lägger ögonskugga huden på halsen kan inte ens kallas spenstig längre. 

Till sinnet känner jag mig som 28, därför känns det förvånande när ansiktet som möter mig i spegeln är 10 år äldre. Jag inser att jag bara har lite drygt 2 år kvar till 40 och att jag inte kommer att vara en av dem som ser ungdomlig ut för evigt. 

Det verkar som om tiden hunnit ikapp mig, men attans så härligt det är att faktiskt vara ”nästan 38” och kunna se ut som man är! Coolt! Jag börjar bli gammal och det betyder att jag har 60 spännande år framför mig! Undrar vad det är för vackert ansikte som kommer att växa fram med åren? 

Du kanske också gillar…

Tack för att du lämnar några ord till mig!