Skriverier

Sparar djupt i mitt hjärta

Just den här helgen vill jag spara djupt i mitt hjärta, speciellt idag, söndag, men även gårdagen, som på något sätt var vägen in i idag.

Vädret har verkligen varit fantastiskt idag! Tanken var att jag skulle ha varit på kurs hela helgen, men istället blev det annat program då kursledaren blev sjuk. Så efter en del måsten och göromål, packade jag och assistenten in oss i bilen med picknick och kameraväska och åkte ner till vattnet.

Efter en del utforskande, fastslirande med rullstolen och förevigande av intressanta isformationer, tog vi fikapaus med ryggarna vilandes mot en vägg, i solen, sida vid sida. Solen värmde och isarna sjöng. Över fjärden hördes en ensam motorsåg.

Jag överväldigades av vårkänslor och ren lycka över att få dela stunden.

Lite senare under dagen, tog vi även en långpromenad genom byn. Den här dagen, med strålande sol från klarblå himmel, porlande vatten i dikena och fågelsång i luften, sparar jag inför morgondagens stundande snöstorm.

Men störst av allt har ändå varit att få gåshud på armarna. För det som gav den där gåshuden, det gick rakt in i mitt hjärta och det tysta budskapet likaså. Tack! Och ja, jag är medveten om att det inte är snällt att säga a och inte b, men just i det här fallet behöver jag få behålla det för mig själv, men jag vill ändå dela känslan. Känslan att rysa av välbehag, för att man VET att just nu är allt bara SÅ rätt.

Du kanske också gillar…

Tack för att du lämnar några ord till mig!