Skriverier

Sångkväll på Solängen

Vaknade halv 11 i morse. HALV ELVA lixom!! Helt otroligt! Men så somnade jag typ 2-tiden oxå.

Igår vaknade jag med grymma känningar i kroppen. Kände att snart, snart bryter ett rejält ångestanfall ut. Alla leder värkte. T.o.m. käkarna ilade av smärta. Kände mig allmänt risig och ville bara dra nåt gammalt över mig. Hela dagen var en stor plåga, men bet ihop och försökte genomlida den enligt bästa förmåga. Jag vet ju att de där dagarna bara är att bita ihop eller bryta ihop över. De kommer alltid att finnas där, men efter regn kommer solsken. Den här gången valde jag att bita ihop.

Väl hemma från jobb möttes jag av maken i dörren som åkte på kvällsjobb för att få undan alla fakturor som skulle fixas till. Jippii, ingen make hem! Jätte kul! Not…

Nå, efter middagen fick jag iväg tjejerna till mina föräldrar. De skulle sova över medan jag och Nicke skulle ha sångkväll med några vänner. Kände mig noll taggad.

Så kommer då gästerna runt 8-tiden. Stora leenden, varma kramar och gitarrerna i högsta hugg. Wow! Vilka underbara människor!!

Tog bara 2 bilder under kvällen eftersom jag visste att med det här gänget kan vad som helst hända och jag HATAR bilder där jag själv bryter ihop av skratt. 🙂


Uppvärmning för gitarristerna. Nicke längst bort, Peter Sjöberg, Patrik Sjöberg och Tanja Rönnberg halvt i bild. Bakom Tanja sitter även Jennifer Schönberg dold.


Tanja lär sig nya ackord under STOR koncentration. Jennifer snappar nog upp ett och annat hon med i väntan på att hon själv ska köpa gitarr. 🙂

Tror det var enda gången de var allvarliga och det lyckades jag fånga på bild!

Vi spelade och sjöng i timmar. Peter, jag och Nicke börjar bli riktigt sammansvetsade nu. Vi vet var vi har varandra, vet hur vi lyfter varandra. En skön känsla.

Lilla Patrik då, som jag tjatat! Jag fullkomligt älskar hans röst. Den är SÅ härlig och nu har jag fått sjunga med honom. * yey *

Efter ett tag gick vi över till Musik Alias. Tror jag höll på att pissa ner mig av skratt ett antal gånger under natten! Herreguuuuud, säger jag bara! Men Tanja, mitt gull, du sjunger så himla mycket bättre än du tror! Kan inte fatta hur du kan påstå att du inte sjunger! Paller! Spela piano är du dock sämre på. 😛 Okej, okej, jag erkänner! Jag ÄR urusel på det mesta när det gäller frågesport!

Och sötaste lilla Jennifer. <3 Min snäcka! Du kan VISST sjunga! Visste väl det! Jag blir hopplöst tårögd när du spelar fiol. Älskar att du hade den med dig! Tack!

Jag vet inte när jag senast gått från så totalt jätte låg och nere till fullkomligt hög. Energierna bara susade runt mig och ja, ni helade mig. Ni lyfte mig när jag hade fallit. Tack, tack, tack!

Nu lämnar vi snart det här året och ett nytt tar vid.

Jag har fått så mycket av så många i år. Jag hoppas kunna ge tillbaka 2011, på något sätt. Ni är alla ovärderliga, ni som orkar med mig trots mina fel och brister! Love you all!

Du kanske också gillar…

Tack för att du lämnar några ord till mig!