Skriverier

Mysigt i Sverige

Jag och Nicke hade en underbar tripp till Stockholm, även om tiden på färjan var mindre kul med gungande av värsta sorten, så idag har allt gunget för mig och jag har bara kört till och från dagis. 🙁

Först var jag och Nicke och hämtade produkter åt mig och sen åkte vi och köpte ny videokamera. *jippiii* Den förra badade i glögg i helgen och var inte riktigt sitt vanliga jag efter det, trots att det var alkoholfri glögg! 🙂 Efter kamerafyndet bar det iväg till IKEA och annat småstros. Det var jätte mysigt att bara gå omkring där och småtitta istället för att rusa runt som vi brukar för att hinna med alla måsten.

Vi köpte julklappar och presenter och hittade även lite julgranspynt vi inte kunde motstå. Dessutom hittade Nicke 2 snygga jumprar och jag en sexig BH med tillhörande trosor från H&M. *Gocka och Terese, där har ni min sexiga underklädesbutik ;)* Ja, lite annat smått och gott blev det naturligtvis oxå, så som skålar och andra kökssaker.

Jag är så glad att de flesta inköpen är klara inför jul och födelsedagar och att jag och Nicke fick den här kvalitetstiden. Vi betedde oss som nykära. *fnissar*

Idag har jag och flickorna skrivit önskelista till tomten. Allt ligger i kuvert nu och ska iväg till posten bara Moalie vaknar i tid, annars blir det imorgon. Det var rätt mäktigt att se Julina sitta och skriva ner ord efter ord som hon önskade sig. Det var endast ng-ljudet som hon hade svårt med i Vagn. Min lilla flicka håller på att knäcka skrivkoden!

Eftersom jag respekterar Mias (Emilias) beslut om att inte ha någon som helst kontakt, kommer jag inte att kommentera det hon skrivit. Vill bara säga att jag även i fortsättningen kommer att både maila, mezza och prata min dotters pappa och det involverar inte Emilia (Mia).

Jag vill samtidigt be om ursäkt till er alla som läser här för att ni får ta del av denna skit! Jag kommer inte att radera några inlägg eftersom jag vill ha allt sparat om det krävs bevis, men jag vill som sagt be om ursäkt för att ni måste läsa det!

Du kanske också gillar…

3 kommentarer

 1. Det verkar som en riktig toppendag ni hade igår. Visst är det härligt att bara vara och strosa runt utan stress:)
  Jaså; eran kamera tittade för djupt i glaset i helgen.. ajsing bajsing!
  ler
  Kramis Laila

 2. Vad härligt ni verkar ha haft det! Önskar dig allt gott vännen!

  Kram
  Nettan

 3. Vilken himla tur att jag och T inte ko då 😉

  Ni behövde den där resan ifred ni två och vi får helet enkelt ses en annan gågn 😀

Tack för att du lämnar några ord till mig!