Hälsa och ohälsa, Skriverier

Tystnad p.g.a. jobb

Nu har det åter varit tyst här på sidan. Detta för att jag jobbat så mycket vid datorn att jag valt att göra annat när jobbet varit över. Jag har nämligen studerat digital marknadsföring över distans under några veckor, för att kunna hjälpa ett företag med vissa marknadsföringsuppgifter. Utöver de marknadsföringsuppgifterna har jag även skapat Rosenserien.ax som ett komplement till min mammas företag. Så tiden utöver det, har jag som sagt hållit mig borta från skrivbordsstolen och datorn.

Våren har kommit till Åland. Vårblommorna pockar på uppmärksamhet och det finns en del ute på gården att ta tag i. Jag och min fina assistent, Ann, håller på att städa ur växthuset, rensat i vissa blomland, börjat så lite grann, ja ni vet sådana där sysslor som gör att livet vaknar ur sin vintersömn.

Tulpaner är vårens högtidsblomma, tycker jag!

Kroppen har varit fucked-up-delux och är fortfarande. Mina muskler är utmattade av någon anledning och vill inte alls samarbeta. Men som alltid, gäller det att ta sig igenom och vidare. Det finns inga piller att knapra, inga övningar som lindrar, det är bara att låta kroppen vänja sig vid känslan och med tiden kommer alla varningssignaler att ha blivit så vanliga att de bara blir ett surrande biljud, onödig för hjärnan att ta i beaktande.

Imorgon går vi in i påskveckan. En vecka som för med sig förändringar för vår familj. Positiva sådana. Dem kommer jag att skriva om i ett annat inlägg!

Ha en skön söndag!

Du kanske också gillar…

Tack för att du lämnar några ord till mig!