Skriverier

Första juni

Vilken dag vi har förunnats med idag! Sommarvärme, sol, (allt för mycket hetta för min kropps bästa), klarblå himmel, den första juni har verkligen visat sig från sin bästa sida och sommaren slog upp dörren med ett glättigt ”här är jag”! Inte för att värmen är här för att stanna, men ändå jätte skönt att man känner att det finns hopp om sommar med tanke på att sommarlovet närmar sig för grundskolorna. Och det är verkligen helt underbart att ha AC, kan jag ju säga. 🙂

Ikväll har jag haft avslutning med mitt gäng Sånglust. De är så underbara och fantastiska och jag blir helt tårögd ibland bara av att få vara tillsammans med dem! Det är magiskt att just jag fick äran att starta upp den här gruppen och att de fortsätter följa med, år efter år! Jag är verkligen tacksam för all den glädje och kärlek de skänker mig! Tack för att ni finns!

Här hemma kämpar minstingen och jag på med hennes projektarbete. Det är inte många dagar kvar nu, och den absolut mest kritiska dagen blir imorgon, så tänk på oss då så vi får en rejäl dos av energi och arbetsglädje!

Du kanske också gillar…

Tack för att du lämnar några ord till mig!