Nu börjar vi om

Den senaste tiden har varit tuff för mig. Min assistent som varit min andra hälft i 2 års tid har valt att flytta tillbaka hem till fastlandet och därmed avsluta sin tjänst hos mig. Det innebär förstås att jag behövt söka ny. Jag har haft många fina sökanden och det har varit ohyggligt tungt för mig att välja. Nu när valet är gjort har jag tagit valet utifrån mina egna behov och nu äntligen kan jag andas ut. Det känns som en stor sten, nej, ett berg, har fallit från mitt hjärta.

Nu hoppas jag att det här blir bra och att vi hittar vägar som passar oss båda och förstås även familjen. Och även om det här nu bara är början på allt jobb, så är jag glad att vi kommit så här långt!

För det här med att börja om med någon ny, det tar tid, mycket tid. Och det tar energi. Men om man bara gör det väldigt noggrant och och med största precision så att man får en stadig grund att stå på, kommer resten att byggas av hög kvalitet.

Nu vilar jag i tacksamhet över att vi vill ha henne och hon vill ha oss. Så nu börjar vi om och jag ser med stor tillförsikt fram emot det jobbet.

Kram Miina

2 thoughts on “Nu börjar vi om

Kommentera