Skriverier

Sovmorgon

Igår tittade jag och minstingen på ESC och maken och mellerst kom hem mitt i natten från sin resa till Stafettkarnevalen. Så nu sitter jag här ute på terasssen i hammocken med en mugg te och inväntar att deras sovmorgon ska ebba ut.

Fina mums mums Måns vann med sin Heroes. Tacksamheten är stor att vi inte behöver uppleva ett ESC från Ryssland nästa år. Rysslands politik och regnbågshat är mycket bekymmersamt. Jag känner att Sverige är en bättre representant för vad ESC står för. Dock är jag inte övertygad om låten i sig. Jag har aldrig sett den så fantastisk som många andra. Jag älskar showen och jag avgudar Måns röst och han är utan tvekan en av de snyggaste killarna på denna jord, men låten är långt ifrån så stark för mig att den skulle vinna. Plockar man bort Måns och showen, tror jag inte den hade gått långt.

Men som sagt, tack gode gud att han vann och stort grattis till segern!

Nu är klockan 12 och nu får den här sovmorgonen vara över för åtminstone den äldsta i gänget. 9,5 timmes sömn måste vara tillräckligt. 🙂

Du kanske också gillar…

Tack för att du lämnar några ord till mig!