EDS, Julkalender 2010 - dag för dag, Julkalendern 2012 - dag för dag

Dag 23 – Självinsikt

Min självkänsla är god. Mitt självförtroende likaså. Men självinsikten är långt ifrån vad den borde vara.

Eller rättare sagt, mina tillgångar är jag fullt medveten om, men mina begränsningar… Nej, där är jag verkligen kass.

Jag kör ofta på tills det inte går längre. Om sjukpersonal frågar mig om jag klarar av något, så tror jag det, men ofta, ofta visar det sig att jag har fatalt fel. Jag kan absolut inte förutse vad jag klarar av fysiskt och jag kan sällan se hur jag kommer att må i efterhand.

En dag hoppas jag ha lärt mig hantera min kropp och förstå den lite bättre, men här och nu är min självinsikt när det gäller mina begränsningar verkligen förbättringsbar.

Du kanske också gillar…

Tack för att du lämnar några ord till mig!