Inspiration, Julkalendern 2012 - dag för dag

Dag 16 – Det här är jag bra på

Jag är stolt över vem jag blivit. Jag är en bra lyssnare, duktig på att läsa av andra och har en stark empatisk förmåga. Jag är bra på att se andras behov och se bakom deras murar. Jag är bra på att peppa och komma på nya vägar.

Jag är bra på att kämpa, otroligt bra. Jag kan gå genom eld och vatten för att ta mig dit jag vill. Ibland krävs det nya vägar, men även om det blir en lång omväg, är mitt mål ändå det samma. Jag ger aldrig upp.

Jag är bra på att skriva och uttrycka mig. Jag älskar att skriva och sätter ord på mina tankar och känslor på ett minnesvärt och berörande sätt.

Jag är bra på att förmedla känslor när jag sjunger. Det är min styrka. Min sångröst är väldigt alldaglig, men känslan är stor när jag lyckas riktigt bra.

Jag är bra på att argumentera i konflikter. Jag vinner ofta och kan vända situationer till min fördel. Detta till min mans stora förtret. 🙂

Jag skulle inte säga att jag gillar konflikter, men jag är absolut inte konflikträdd. Jag använder mig av mitt sätt att argumentera och är bra på att få fram min åsikt.

Men jag är också väldigt, väldigt bra på att blunda för mina behov och mitt eget bästa. Och DET är en egenskap jag måste bli mycket sämre på!

Du kanske också gillar…

Tack för att du lämnar några ord till mig!