Skriverier

Examen stundar

Idag har jag träffat min f.d. studiehandledare från Handels. Han anser att det är så lite kvar, att jag borde få examen i juni detta år. Han ska prata med sina kollegor som ansvarar för de studier jag har kvar och återkommer nästa vecka. Ska bli spännande att se om jag lyckas!

Har även börjat packa ihop butiken. Tog hem två lådor och de skåp jag har till förfogande är redan fyllda. :S Hur i hela fridens dagar ska vi få rum med allt?! Usch, känner mig riktigt stressad över det hela.

Har även varit med Julina till fysio som föreslog att vi nästa gång ska ta med alla barnen till gymmet för att börja träna upp deras leder. Yeh!! Äntligen!! Hoppas nu att vi får de verktyg vi efterfrågat så länge för att stabilisera deras kroppar så de har en ärlig chans gentemot sina jämngamla.

Själv ska jag till läkare imorgon och ska försöka hålla fram vad jag önskar. Är inte alls säker på att jag får det gehör jag önskar, men jag kan ju inte annat än försöka. Det känns tufft, men som sagt, jag har ju inget val. Tumhållning önskvärt, tack! Ska sedan direkt vidare efter det med de två yngsta tjejerna på årlig kontroll till barn.pol. Som tur är kommer Nicke med. Annars lär jag väl vara ett vrak om jag blir överkörd av på min egen kontroll…

Anyway. Ser fram emot pluggandet! Hoppas det jag har kvar av juridiken är mer lättläst än den var när jag pluggade senast. Tänk om jag faktiskt står där med examen i juni! Nice!

Du kanske också gillar…

Tack för att du lämnar några ord till mig!