Hälsa och ohälsa

Okej, jag fattar…

varför kiropraktorn uppmanade mig att stanna hemma ännu idag. Den här natten har varit påfrestande och rejält smärtsam.

Låsningen är mycket bättre idag, men fuck vad det hugger fortfarande. :S Känner mig dessutom alldeles blå slagen, som om någon har kört över mig, backat tillbaka och kört över mig en gång till. Antagligen dels för att jag sovit inatt och inte rört på mig så mycket. Dels för att kiropraktorn masserade hårt för att lossa på spänningar igår, så nu känns det som min höft är full av inre blåmärken.

Tröttheten är slående just nu. Skulle gärna sova lite, men är inte helt säker på att min kropp skulle gå med på det. Väntar lite, tar en promenad här inomhus och lite kyla på ryggen så kanske jag däckar sen.

Du kanske också gillar…

Tack för att du lämnar några ord till mig!