Skriverier

Hösten är här

Ikväll när jag tog en långsam promenad längs vägen mellan oss och mina föräldrar insåg jag att hösten har anlänt. Det kändes i luften, syntes i naturen och befästes i kropp och själ.

Tidigare hatade jag alltid hösten. Blev alltid deprimerad och min sjukdom blev alltid mycket värre. Förra året njöt jag verkligen av hösten. Smärtan var hanterbar. Känslorna var positiva och jag såg plötsligt det vackra i hösten.

Nu fick jag en positiv känslan, nästan en längtan, inför hösten. Den friska luften tilltalar mig väldigt mycket. Det som jag tidigare sett som död och avslut i naturen börjar jag nu äntligen se som enegistärkande sömn och början på något nytt.

Jag ska göra mitt bästa för att uppskatta den här hösten och kämpa för att upprätthålla mina energinivåer.

Du kanske också gillar…

2 kommentarer

  1. Massa höst här med, främst i stugan där men såg massa björklöv fallit!
    Jag harv aldrig haft några problem med årstider, jag vet ju att de kommer bara.

    Hej också 🙂

  2. mia säger:

    men va härlit att du tänker så dee!! Du har så rätt! (ja, jaaa… ja veit, du har he jämt ) 🙂

Tack för att du lämnar några ord till mig!