Skriverier

Tillbaka igen…hoppas jag.. :)

Nu tror jag att jag äntligen kommit ur den värsta uppförsbacken! Det tog ett tag, men idag känner jag mig mycket piggare!

Tusen tack för alla fina hälsningar, det värmer enormt!

Angående jobbet, så blev det inget av det. Det var en gammal annons som låg kvar. Mig gör det inget, för som sagt jag är ju inte arbetssökande just nu. 🙂

Jag har barnen hemma idag eftersom Julina blev jätte hängig och fick feber igår. Idag är allt borta och efter mycket om och men gick det upp ett ljus för mig…6-års sprutan! Tack gode gud för vaccin säger jag bara! Tänk om hon skulle få mässlingen hur dålig hon skulle bli med tanke på hur sjuk hon blev nu när det bara var en liten liten dos av det hela. *ryser*

Men nu ni! Nu vill jag komma med en liten blänkare om en mailinglista jag har startat. Besök Vardagskockarna och se om det verkar intressant!

Du kanske också gillar…

9 kommentarer

 1. Hejsan gosegumman!
  Vad tråkigt att Julina fick feber; men som du säger så är det väl ändå tur att risken för mässling är helt borta nu.
  Ska kolla in länken nu:)
  Ha en finfin helg!
  Kramis Laila
  Ps. Säg till om lösen inte funkar så kolar jag upp det.Ds

 2. Kanooon!
  Du får berätta sedan vilken av de förslagna lösningarna du valde så att vi kan hjälpa vår andra vän också 😀

  Och jag har ju redan förberett ett recept äveon om du nu redan kan det 🙁

  Jag fick en kokbok från barnens bokklubb idag som jag tror är skitbra. ”Gi-mat för barn” eller nåt sånt heter den, men visst har du den redan?

  Ska anmäla mig bums!
  Kram!

 3. Hejdu!
  Trevligt ha dig tillbaka 🙂
  Skönt hon piggnade till så pass fort.

 4. säger:

  Välkommen tillbaka…
  Tråkigt med feber, men jag säger som dom andra – Bättre än mässlingen!
  Ha en jättefin helg!
  Kram Anna 🙂

 5. Bockar och tackar, klart jag vill ha alla hjälp jag kan få, hinner ju glömma bort WP mellan varven då jag sitter väldigt lite vid datorn numera!
  Ska kika in på sidan om mailinglistan under dagen!
  Kram
  Nettan

 6. Jessica säger:

  Hej gumman !
  Tack för hälsningen inne på min sida 🙂
  Skönt att höra att du mår bättre nu efter din svacka,och att Julina oxå mår bättre !!!

  Många kramar !!

 7. Äsch,jag glömde ju fråga om det är okej att jag lägger till en länk till din sida inne på min blogg lika förvirrad som alltid 😉

  KRAM igen !!

 8. Hej vännen ! Skönt att höra att du känner dig lite bättre. Synd att det inte blev något jobb, men i sig så var du ju inte precis arbetssökande och så verkar det inte som det spelade dig någon roll. Tur det !
  Trist med feber… men du tror att det berodde på sprutan och det är nog sant. Min dotter har haft feber och kräkningar sedan i torsdags och det var minsann inte roligt. Men tur nog är hon piggare idag och jag har precis skickat ut henne för att skotta snö med sin pappa. Vi har fått massor med snö och det är ju så härligt !

  Kramisar från Carina

 9. säger:

  Hej gumman! Nu har jag hittat tillbaka till din blogg! Fick ju adressen men glömde bort den… oups Du ditt lösenord får du gärna maila till mig sen framöver. Skönt att kunna följa dig och kolla av hur du har det! Uppförsbackar är SÅ träliga, I know! Hoppas det fortsätter att gå lättare nu! STOR KRAM!!!

Tack för att du lämnar några ord till mig!