Hälsa och ohälsa

Healad

Vaknade inatt halv 5 av att tvn stod på. Skällde ut maken och röt att han ska stänga av tvn. Vände honom ryggen i ilskan och höll precis på att somna när jag kände hur en enorm våg av healing svepte över mig. Det kändes som en vattenfylld ballong spräcktes i axeln med ett litet knäpp när axeln föll på plats och hela kroppen söktes igenom. Insåg att varje liten del av mig fick ett varmt omhändertagande och att alla depåer fylldes på av stark energi.

Idag smäller det inte i mitt öra som det gjort den senaste veckan. Det känns som om locket där har släppt. Nackspärren som slet och drog igår kväll och under natten är nu bara lite spänd muskel utan smärta.

Jag vet inte vem som gav mig detta, men jag är väldigt tacksam! Tack, änglarna! Tack, kärleken! Tack, du som var redskap och gav just mig detta!

Du kanske också gillar…

4 kommentarer

 1. säger:

  Fantastiskt vilken underbar känsla. Det är bara att ta emot och känna tacksamhet och förundras över det underbara som hänt.
  Hoppas att de kommer tillbaka lite titt som tätt.

  kramis

 2. säger:

  Så häftigt =)
  Helaingen min vän skulle ge mej på distans kom väl fel & kom väl till dej ,men de kan jag bjuda på =) Nädå ,skänt & sido ,du har dina egna följeslagare som hjälper dej med helaling.
  Du skulle nästan träffat på en sån som min assistent tillika goda vän,som helade mej & brukar göra det…många är dom som skrattar då hon har händerna under mitt täcke =)
  Men coolast är då hon är 1 dm ovanför mej & jag känner värmen stråla runt handen ner på mej,fantstiskt % att det funkar ,ännu mer fantastikt =)
  Jag vet att då jag får de stora skoven & blir som sämst, så kommer en äldre herre ( som är läkare har jag fått det till & även andra ) i en hög hatt & två st.sjuksköterskor från aknske 1600 talet…med sådan fina vit mössor som ser ut som papper båtar & JA,jag känner av dom & ibland ser jag sjyggorna av dom.
  det är så coolt =)
  Ha en bra fredag…kram Carro

  1. miina säger:

   Skrutten, ja absolut, de tär bara att tacka och ta emot. 🙂 Förra året fick jag be dem backa en aning eftersom jag gick omkring med såna laddningar att andra öppna människor blev helt slutkörda bara av att vara i närheten av mig. Min mamma kunde vara max 30 minuter med mig. Så den här gången hoppas jag att jag får lagomdoser. 🙂

   Carro, åh, då var det nog din healing jag snodde! 🙂
   Healing är ju en del av vår livsenergi. Alla kan ge, alla kan få, det är bara känslan av den som är olika. I vår familj är det helt naturligt. T.o.m. barnen kan medvetet ge. Nå den yngsta gör det väl ännu inte så medvetet, men 9- och 11-åringen kan plocka fram det lika naturligt som de skulle sätta plåster på ett sår.
   Jag har en inom sjukvården som sprutar ur sig healing. Jag brukar säga det åt henne och då skrattar hon och säger att hon inte kan sånt. Nu har hon börjat inse att det nog är precis det hon kan, vare sig hon gör det medvetet eller omedvetet. Hon frågade en gång hur jag kunde säga det till henne så rakt ut, om jag inte var rädd att bli utskrattad. Jag log och sa att jag blivit utskrattad så många gånger för mina symptom innan jag fick EDS diagnos, så vad skulle ett skratt till hit eller dit göra för skillnad. 🙂
   Mysigt att du har egen sjukvårdspersonal som sköter om dig! Jag har tydligen en kvinna i vit dräkt som dottern sett. Själv har jag bara känt henne, inte sett.
   Kram!

 3. säger:

  Det är samma sak här, barnen är på vad gäller både andlighet & healing , vi pratar om andeväsen som våra vänner som bara ” inte alltid syns” …ja du vet…rätt vad det är kan 8 åringen säga, :
  -”Nu sitter mormor här & hon säger ….”
  ja och så där har det alltid hållit på så länge jag kan minnas =)
  Redan då jag var liten så var döden & livet så nära,de gick hand i hand , inget av det var mer konstigt än det andra & det märktes verkligen då min mamma låg för döden …
  Jo det där med att ”bli utskrattad”…ja, många brukar säga ”sådant skrock & svanmmel & dravel” & ”tror du verkligen på sådant” & ja så vidare….
  Ja brukar jag svara men jag tänker inte stå & övertyga dej om att tro det tsamma.
  Vad jag tror är en sak & vad du tror är en annan ,ingen annan människa kan tvinga någon att tro något mot dennes vilja & så är det ju =)

  När jag var yngre,så skulle jag minsann få alla att se det jag såg, alla skulle se min döda mormor eller gubben med hatten osv,osv…men till sist förstod jag ju att ”Alla såg inte…”
  det var lite svårt att förstå, för mej var det så naturligt & andra trodde inte ens på ett liv efter detta.
  Medans många andra tror att det bara är hårt religösa som TROR & vi osm inte går i kyrkan annat än skolaaabslutningar,bröllop & andra speciella tillfällen …men en tro har alla ändå =)

  Å nästa gång ”Din sjuksköterska” kommer från ”andevärlden” på besök, vare sej det är din dotter som ser henne eller du som känner henne….
  SÅ KÄNN EFTER….är hon på den sidan du har mest ont i …oftast är dom det ,för då healar dom där man har ont.
  Vi säger att man har mest ont i höger knä, då står dom på höger sida över knät & helar =)
  Helt fantastiskt….

  MEN om det nu inte bara är hon utan att HON har fler med sej,så borde en av dom stå på din vänsta sida för att hålla dej lugn medans dom andra arbetar med dej =)

  Kram påre

Tack för att du lämnar några ord till mig!