Skriverier

Död dator

Ligger ute i hängmattan med telefon som blogg redskap. Min dator har nämligen totaldött. Vilken tur att det finns en app på telefon för wordpress och en för facebook! Finns hopp om att jag ska överleva tack vare dem tills nya datorn komme displayen från bokstav till bokstav. Helt sjukt underbart! Programmet formar sedan ord med de bokstäver jag stannat på. Klart värt att testa. Gratis är det oxå.

Hu det börja bli kallt här i hängmattan. Det blåser ganska rejält i byarna.

Men nu vet ni att jag inte kommer att kunna läsa era bloggar på en vecka minst, så håll mig up to date här så jag vet hur ni har det!

Kram
Miina

Du kanske också gillar…

2 kommentarer

  1. säger:

    Jo läsa bloggarna kan man ,om man går in via vanliga ”Jord globen” ….faaaaast så klart,då ska man ju kunna adresserna =) Men dessa Appar är sueper,jag skrev ju även på min ”blogger” från Turkiet” via mobilen & hotelelets WIFI…supersmidigt =)
    I övrigt,skit för traig elektronik,det ska bara funka helt enkelt =) Kram C

  2. miina säger:

    Ja, Carro, det var ju det där med adresserna jo… Har faktiskt inte testat om det går att klicka sig vidare från en kommentar i appen. Måste testas!

Tack för att du lämnar några ord till mig!