Skriverier

Storm

Utanför fönstret rasar stormen. Vinden viner i knutarna och det smäller och susar i köksfläkten. Djuren sitter och tittar ut med en min som bestämt säger ”Jag tänker då inte gå ut mer idag”.

Undrar hur länge vi får behålla strömmen. Några ljus lyser här och var i rummet för säkerhets skull.

Tjejerna vill skriva önskelistor ikväll. Jag känner mig inte riktigt på det humöret, men med lite julmusik och deras förväntansfulla leenden så ska det väl fixa sig.

Borde pärla lite oxå. Har en liten tanke. Får se vad det blir av den.

Anna och Thias bebis bestämde sig för att stanna kvar i sitt varma bo. Förstår henne. Vem vill födas i den här stormen? Nu är det paus till på fredag och sedan gissar jag att de tar hål på hinnorna. Första BF beräknades till 26 november, så kanske är det just fredagen hon siktar på. Vi väntar med spänning.

Nu ska jag leta fram Amy Diamonds julskiva och önseklistspapper.

Du kanske också gillar…

Tack för att du lämnar några ord till mig!