Skriverier

Österängens ”Wilda”

Idag bor det 3 hundar, 3 katter, 4 dvärghamstrar och 2 akvarier. Vi skulle inte ha fler katter, men så föll mina ögon på en liten kattfröken på Marknaden.ax och jag föll ordagrant som en fura!

I början av oktober flyttar denna lilla kattmadame in till oss. På nåt sätt känns hon väldigt, väldigt speciell. Som om hon kommer med en gåva. Jag vet, det låter flummigt, men det är känslan jag har.


Har hon inte helt underbara teckningar?


Lilla sötnosen i Julinas famn. Wilda sminkar sig med enbart kajal, som synes. 😉


Här är syskonskaran. Wilda själv fattas och hennes andra bror som ser ut som killen i mitten. Kissen längst till höger var även hon ledig när vi var där, men nu ska hon få flytta till Julinas gudmor Lotta med familj!


Mor och dotter. Mamma Smulan har precis ätit och slickar om munnen, därför ser hon lite rolig ut.


Mamma Smulan i närbild.


Lilla Wilda tassar fram i äckligt blött gräs.

Ja, somliga själar går rakt in i hjärtat och man känner att de ”hör hemma”. Wilda verkar vara en sådan själ. Jag gissar att jag kommer att få ångra mig om och om igen när hon flyttar hem till oss, men så är det helt enkelt.

Du kanske också gillar…

Tack för att du lämnar några ord till mig!