Skriverier

Energipåslag

Idag är det den 8/8 och det sägs vara ännu ett energipåslag över oss. Om det stämmer eller inte är upp till var och en att avgöra, men värre åskväder än det var inatt får man nog leta länge efter! Det blixtrade konstant och mullrade i princip utan uppehåll. Det haglade och ösregnade och gudarna vet vad. Jag lyckades till slut övertala maken att åka hem och sova över natten med tanke på våra 3 hundar och 3 barn i husvagnen (och för min egen skull då 😉 ) och tur var nog det med tanke på att det tydligen gick rakt över campingen med husvagnar som skallrat och husbils soltak som rasat. Det var igen höjdare att köra igenom skiten och åskan gick rakt över oss med blixten som slog ner 50 m från bilen, men det gick och jag tror att barnen fick en väldigt positiv upplevelse istället för panik i husvagnen.

Nåväl, åskan har som sagt dragit förbi och vi är tillbaka i husvagnen. Insåg när jag vaknade att min madrass är får hård. Gudars skymning vad det värkte i kroppen! Ska se om vi kan byta till en skumgummimadrass istället för den hårda resårmadrassen jag har under tempurmadrassen. Dessutom är det väldigt mycket ljud i vårt hus. 🙁 Funderar allvarligt på att sälja akvarierna, men vet inte säkert om jag verkligen klarar av det. Kände att det inte alls känns bra i sovrummet och plockade därför fram min bok ”Rensa i röran”. Det är dags att få fram lite energier i huset och kanske är det så att en del av min yrsel kommer från allt som låter och alla grejer som ligger överallt oanvända och i vägen. Har läst några sidor och nu sitter jag här i förtältet och streckar under viktiga meningar i boken och känner hur det kliar i fingrarna på mig! 🙂

Livet här på campingen är helt underbart. Tystnaden är så oerhört skönt, lugnet, avkopplingen, tiden att bara vara. Mindfulness i sin helhet. Måste försöka få det, om inte lika så åtminstone lite mer än idag, harmoniskt där hemma och göra mig av med skit som stoppar upp positiva energier.

Kanske är det så att det är energipåslag just nu och att det satt sig i mina röja-upp-celler i kroppen. Oavsett så bär det förmodligen av hemåt imorgon och då får jag helt enkelt börja röja lite försiktigt.

Du kanske också gillar…

Tack för att du lämnar några ord till mig!