Skriverier

Firat födelsedagsfika tillsammans med maken

Haft en mysig kväll med gemensam födelsedagsfika för mig och maken.


Moalies gudfar Thomas (uppe till vänster i bild), Peter (böjer sig framför poolen) och moffa (boll uppkastare) spelade brändboll med barnen.


Alexandra hejar på medan Tobias spanar in leksaksbilarna och Julinas gudmor Lotta pratar på för fullt. 🙂


Tobias gav upp leksaksbilarna och knallade iväg istället. Nicke har lämnat disken och kopplar av i solstolen och Stefan spanar med längtan ut över brändbollsplan.


Irene och Emilia botaniserar bland mina böcker som jag bad att folk skulle plocka med sig hem medan Fabbe försöker söva lilla Nova. Fabbes fru Pernilla (Julinas faster, tillika Moalies gudmor) lyckades med konststycken att inte fastna på bild ikväll! Även farmor Siv och mormor Gunnevi höll sig på något underligt sätt borta. Det åtgärdas vid nästa kalas. 😉


Adam då? Jo, han offrade sig och tog en till portion glass med jordgubbar. Han brukar inte vara allt för svår att övertala, bara man ber snällt. 🙂 Farfar Christer övervakar brändbollen.


Kvällens mest älskade gåva; Märtha-Louise. Hon har bäddats ner med såväl nattmössa, som filt och nattlampa. Nej, varken jag eller maken fick denna fina giraff. Det var gudfar Thomas och Alexandra som skämde bort Moalie med denna. 🙂


Avslutar med en bild på min fina ”elefantis”. En underbar sjal som jag fick av min älskade vän Nanica Svenfelt (min guddotters mamma), som tyvärr inte fastnade på bild. En riktigt ”Miina sjal”. Underbar färg och så himla vacker mönster med elefanter! Tack, hjärtat!

Våra presenter då:
Nicke fick ett campingbord och en stekpanna till vår Cobb-grill av mina föräldrar, en pocketbok av Siv och Christer.

Jag fick en pocketbok av Siv och Christer och elefantsjalen jag nämnde ovan av Nanica.

Tillsammans fick vi en fredskalla (rätta mig om jag har fel 🙂 ) av Peter, Emilia och tjejerna, en Willow Tree staty (Promise som jag önskat mig så länge!) av Pernilla, Fabbe, Peter, Emilia och alla tjejer, en underbar bukett av Alexandra och Thomas, indiskt grönt te och en eget planterad/uppdriven blomma av vårt goa gudbarn Nora, blommor och inbjudan till mys med Irene, Adam och barnen på Tullarn, en blomma av Lotta, Stefan och Tobias samt många fina kort av Tuwa, Corinne och Julina.

Tack, alla, för en jätte fin kväll! Jag önskar att jag hade hunnit umgås mer med alla, men så blir det ju alltid. Hoppas vi ses snart igen!

Du kanske också gillar…

Tack för att du lämnar några ord till mig!