Skriverier

Tyst i huset

Svärfar har nyss packat ihop husbilen och åkt tillbaka hem till Finland, barnen är på dagis och i skola. Tystnaden sänker sig över huset och jag känner mig lite vemodig. Jag har en underbar svärfar och jag önskar verkligen att vi kunde träffas oftare, att vi bodde närmare varandra. Så kör nu försiktigt, svärfar! Tycker om dig!

Idag ska jag sätta mig ner och skriva ner min sjukdomshistoria genom åren. Jag har inte orkat ta itu med det tidigare, men nu måste det bli gjort eftersom sköterskan kommer imorgon. Känner oxå att jag måste plocka undan lite här. Speciellt sovrummet hamnar ofta i någon dödvinkel när jag städar. 🙂 Egentligen är det konstigt eftersom jag alltid tyckt att sovrummet är den viktigaste platsen att hålla hög mysfaktor i, men men… Gissar att kärleken till Nicke är så stor att mysfaktorn är hög utan bling-bling och fluff-fluff. Dammråttorna räcker tydligen bra som fluff-fluff!

Ska även hämta hem ett paket från posten innehållandes mitt nyinköpta macro-objektiv. Får se om det passar min kamera och om jag är nöjd med det, eller om jag säljer det vidare. Inropat på auktion på nätet, så vet man aldrig vad man får, men hellre det än satsa flera hundra euro i butik här.

Nej, nu ska jag ta mig i kragen och börja skriva på det-där-som-måste-vara-klart-imorgon-projektet.

Du kanske också gillar…

Tack för att du lämnar några ord till mig!