Skriverier

Dags att ta tag i bloggen igen

Tack snälla ni för er omtanke i vår sorg! Det har varit en jobbig tid, men för oss börjar livet röra sig i sin vanliga bana igen. Livet för den drabbade familjen kommer aldrig att bli som förr igen och återuppbyggandet för dem kommer att bli att sopa upp sitt liv från skärvorna av vad det är idag.

För vår del har det hänt en del sedan sist jag skrev. Jag har börjat jobba 3-4 timmar/dag som kontorist åt Ulfsby Gård medan barnen är på skola och dagis. Det är kul att komma hemifrån det tysta hemmet och umgås med vuxna människor varje dag. Jag trivs bra med mina arbetskompisar, vilket känns som a och o för mig. Jag försöker studera samtidigt, men jobbar så lite som möjligt med min egen firma nu tills skolan är avklarad.

Rent sjukdomsmässigt har jag en del kvar att utreda. En läkare misstänker att jag möjligtvis har borrelia (har hoppat på kryckor på grund av ett galet knä som krånglar), en läkare misstänker endometrios och vill titta med titthålsoperation i buken. Lägg där till att jag nog börjar lida av järnbrist där mitt hb bara dalar hela tiden och mitt ferritin sjunker samt förlängdblödningstid som gått från 10 minuter till 14 minuter. *suckar lite* Nåja, det KAN inte bli mer elände efter det här, så morgondagen kan bara bli bättre!

Är hemma med Nattis och Moalie idag eftersom dagis misstänkte att Moalie fått magsjuka igår. Hon har dock mått som en prinsessa och ätit som en häst sedan hon kom hem från dagis utan att påverkas på något sätt, så gudarna vet om det verkligen skulle kunna vara magsjuka. Nå, det visar väl sig.

Fick idag förfrågan från Ålands Radio om jag vill hålla Betraktelsen hos dem. Shit, jag har ingen aning! Måste sätta mig ner och tänka igenom om jag har något värt att berätta om och lyssna igenom andras betraktelser för att få veta hur det ska låta.

Nej, nu kallar plikten här hemma. Måste försöka få något gjort idag. Imorgon är det en ekologisk mässa som vi blivit inbjudan att delta i. Dags att jobba lite med andra ord!

Du kanske också gillar…

5 kommentarer

  1. Nämen du … va mycket du drass med. Hur länge har du haft ont i knät? Vad är betraktelsen? Tänker på er ofta och jämt. Vi är någorlunda friska här hemma nu, men det var segt detta … Jag har varit med flickorna på musiklek idag, det är varje fredag framöver. Stora kramar till er.

  2. Trevligt att få ett livstecken. Men jobbigt med alla dina symptom och diagnoser!! Du är en kämpe!

    kram kram

  3. jag undrar åxå vad betraktelsen är……….ha en fin dag

  4. oj fel blogadress…nåja

  5. fått veta vad betraktelsen är=)? sov gott

Tack för att du lämnar några ord till mig!