Skriverier

God jul!

Den här julen blir annorlunda. Det blir en grön jul, det blir en inte-stressa-jul, tomten som kommer runt 14.30-tiden och det blir en jul med lillebrors Anna för första gången vid vårt julbord. 🙂

Jag har fått göra ett besök på sjukhuset som gjorde att jag blev beordrad inte-stress-jul. Jag var där samma dag som barnens kusin föddes, så välkommen till världen lilla Amelia, Pernilla och Fabbes lilla prinsessa!

Julstöket går sin gilla gång här hemma. Nicke dammsuger och jag kokar lite julgodis. Skinkan har jag färdig för grilljering (hur nu det stavas) och granen tog vi in ikväll.

Det ska bli mysigt att fira jul i år!

Jag har inte skickat julkort till alla som jag önskat det här året, så istället lägger jag in det här så att ni alla får ta del av det! Tack alla goa för att ni finns! Ni har ett stort hem i mitt hjärta! *kärlek* Jag önskar er en fridfull jul med mycket kärlek och omtanke! *puss*

Du kanske också gillar…

2 kommentarer

  1. Ujuj, vilka sötingar till tomtar 🙂

    God Jul på er allesammans där med!

  2. Önskar er alla en riktigt GOD JUL! Kramar från Camilla som hoppas att du mår lite bättre nu!

Tack för att du lämnar några ord till mig!