Skriverier

Lösenord

Efter att ha klantat mig rejält hos Annasplejs *fniss*, blev jag tvungen att byta lösenord igen, så skriv till mig för att få det nya!

Här knallar livet på som det brukar. Jag är väldigt trött eftersom jag har så lågt järnvärde just nu, men mår annars bra.

Julgatan har öppnat i stan och flickorna har skrivit sin önskelista och lämnat in den till tomten. Julina och Natalie har höstterminens avslutningskonsert imorgon och tomten är bokad. Med andra ord är alla punkter avprickade på listan ”innan lillajul”. 🙂 Och just det, det ska jag komma ihåg att lägga in en liten beskrivning igen om vad lillajul är för något. Ni svenskar firar ju inte det!

Moalie fyllde 3 år i måndags och det firade vi med kalas för hela dagiset på dagen och för släkt och vänner på kvällen. Tack alla ni som gjorde hennes dag så fin!

Imorgon fyller min mamma år, så det vore kanske dags för mig att börja med hennes present? 😛 Tänk att jag alltid ska vara ute i sista sekund!

Du kanske också gillar…

2 kommentarer

  1. Men gumman, hur riktigt är det ?!! jag fick mig ett riktigt gott skratt… 😀
    Tack för förtroendet!!!

    Har läst tidigare inlägg och tänker på dig!

    Kram Anna 🙂

  2. Klantas det här? – som vanligt alltså 😉 hinthint

Tack för att du lämnar några ord till mig!