Skriverier

Hållit mig borta

Jag har medvetet hållit mig borta härifrån nu. Vi har försökt ta vara på det sista av sommarlovet riktigt på allvar och därför har jag lagt allt ”onödigt” åt sidan. Har jobbat med en hemsida åt släkten från släktträffen och köpt ny kamera på auktion på nätet. Det har varit den tid jag lagt ner på internet och that´s it.

Jag känner mig lite lätt kluven, om jag ska vara ärlig. När jag skrev sista dagarna på sommarlovet, så menade jag verkligen ”sista dagarna”. Julina började skolan igår och mitt mammahjärta är inte alls redo för detta än! Lilla älsklingen min i stora skolan! Himla tur att hon inte ser på det så som jag ser det! :S


Lilla busfia kan ju inte vara tyst när man ska ta kort! 🙂


I full fart mot bussen!


Julina åkte buss till och från skolan och mamma åkte bil.

Ja, nu har hon åkt för andra dagen till skolan, hennes första riktiga när mamma sitter hemma och tuggar sönder naglarna.

När jag själv gick i skolan, var vi 38 elever i hela skolan. Att behöva skicka sin förstfödda till en skola med 130 elever tycker jag nästan borde klassas som mordförsök…på mamman då givetvis! 😉 Nåja, det är bara att inse att barnen blir stora för snabbt och jag lär väl nog överleva detta oxå! Julina däremot, hon tar det hur bra som helst och verkar inte alls förskräckt. Det är nog mamma som fick allt magknip och panik!

Som tur är har jag både Natalie och Moalie hemma i 2 veckor till innan Moalies dagis inskolning ska börja. Hur det går sen när jag är helt ensam veti gudarna! Men det som är positivt är ju att det kanske innebär att jag får mer tid för den här bloggen, men det är nog att hoppas lite för mycket… 😉

*kramar*

Du kanske också gillar…

7 kommentarer

 1. säger:

  Hejsan! Vad fin Nattis va på sin första skoldag :-)! Förstår att det kan kännas lite jobbigt för mamma…har själv svårt att förstå att Ia redan är 5!? Ha det gott! Ps. hör av mej endera dagen! Gubben kom hem i fredags kväll!

 2. Åh det är så spännande,vad fin hon var! Jo bra att hon ej känner på samma sätt som dej:P det är ju underbart! vår stora tjej! ha en fin dag! vi ses eller hörs!

 3. Fina fina stora tjejen 🙂
  Åh jag förstår att det känns i mamma-hjärtat,det är så speciellt när de börjar i skolan och bara den där känslan när de åker i väg i bussen själva för allra första gången…!

  Stora kramar till er alla!
  //Jessica

 4. Anna säger:

  Tjenis igen!
  Kom ju på att jag skrev fel namn i inlägget, skyller på amningshormoner.. s Ibland blir man rädd för sej själv.. Hoppas Julina trivs bra i skolan! Ha det gott!

 5. Vad fint klädd hon var!
  Ja, du fattas oss när du inte skriver 😛

 6. hihi… så väl valda ord så Miina! Det är STORT att börja skolan, tänk min Ebba som börjat 4:an i torsdags?!?! FYRAN!!! Hon cyklar själv ca 2 km till skolan, fram o tillbaka, jag tycker det är jätte jobbigt, men hon bryr sig inte det minsta. Det är väl så det är 😉

  Skönt att det går bra för Julina i alla fall!

  Ebba fick min gamla mobil här nu så hon kan ringa ifall det skulle hända nåt på väg till eller från skolan. Som en trygghet, men mest för mig antar jag….

  Kramar!

 7. Vet du va? Du är så klok. Det är helt otroligt. På många sätt 🙂 Klart att det känns när våra barn blir stora. Men vilka tjejer du har, helt underbara. Ser fram emot att få se dom växa upp och se deras personligheter utvecklas ännu mera.

  KRAM

Tack för att du lämnar några ord till mig!