Skriverier

Glad midsommar!

Nej, jag har inte alls glömt bort er eller gått in i väggen igen. Jag har bara fullt upp med barnen och allt vi sysslar med nu på sommarlovet. 🙂

Vi fortsätter att måla huset så mycket vi bara hinner och kan, jag och Nicke. Tyvärr går det inte vidare snabbt när vi är ensamma om det och dessutom har ju inte Nicke semester än.

Det har inte varit så mycket sol nu de senaste dagarna, men vi har varit på tivoli istället, 2 dagar dessutom! Till min stora glädje och förvåning vågade Natalie åka i många fler attraktioner (heter det så?!) än jag ens i min vildaste fantasi kunde tänka mig!

Natalie har dessutom insett själv att hon kan cykla nu. Hon har cyklat ett bra tag redan, men varje gång hon hoppat av cykeln efter att jag sprunigt vid hennes sida utan att hålla i ca 300 meter har hon argt skrikit ”Jag KAN inte cykla!!! Du bara inbillar dig, mamma!”. Ja, inte är det lätt att förstå henne alla gånger inte. Men nu cyklar hon själv till mommo (samma sträcka som jag nämnde tidigare) bara man hjälper henne upp på cykeln först. 🙂

Idag ska jag handla inför midsommar. Vi kommer att fira, som vanligt, hos mina föräldrar och sen går vi till Karl-Ers för att se när de reser midsommarstången. Sen ska jag och min pappa leda ringdansen kring stången. Pappa spelar dragspel och jag leder sången. Hoppas jag kommer ihåg alla rörelser nu bara till danserna! 😀

Förhoppningsvis hinner jag använda kameran lite så ni får se bilder från vår midsommar, men lova vågar jag inte göra!

Önskar er alla en underbar midsommar!

Du kanske också gillar…

6 kommentarer

 1. säger:

  En jätte glad midsommar till er oxå vännen 🙂

  Många kramar!
  //Jessica

 2. En riktigt Glad Midsommar önskar jag dig och din familj! Kraaam

 3. säger:

  Åhå, är du en sån dans/lekledare.. 😉

  Trevlig midsommar på er alla där.

 4. Johanna säger:

  Kikar bara in och önskar dig och din familj en trevlig midsommar! Låter mysigt med dans kring midsommarstången! Lycka till med dansen!

 5. Jenny säger:

  Hej på er! Kändes faktiskt konstigt att inte fira på Karl Ers i år men nästa år får det bli igen… Vi ses väl i viken nåt! Kram J

 6. säger:

  Hej!

  Njae, började nästan tro att du kastat in handduken igen 😉 Skönt att det inte var så!

  Skrattar åt Natalie och hennes cyklande, vad dom får för sig de små liven… och så jäkla envetna oxå så man blir galen ibland..

  Bara en jobbdag kvar sen blir det semester!

  kramar 🙂

Tack för att du lämnar några ord till mig!