Sjukstuga

Ni kommer aldrig att tro mig, men vi har sjukstiga så det heter duga här! 🙁

Sedan senaste inlägget har vi varit sjuka hela jäkla tiden! Inte varje dag, men sjukdomarna har avlösta varandra. Tjejerna har varit friska nåt dygn och sen har de fått hög feber igen. Just nu ligger alla 3 i feber och jag lovar, det här tar på! Nattis har legat högst på topp med temp upp till nästan 40 grader.

Jag har dessutom haft ett slutarbete som jag måste ha inlämnat nu på fredag som hängt över mig. Det har inte varit lätt att plugga med barnen sjuka, så mitt ork är inte riktigt vad det borde vara…

Dessutom har jag varit till Åbo till min foniatriker som konstaterade att det såg bra ut i min hals. Jag blev superglad, men sen vräker hon ur sig ”Med medicinering i ett halvår borde du vara fri från din stämbandsinflammation.” Kan säga att jag rasade rätt ner i marken efter det uttalandet. 🙁 Nåja, det känns bättre nu och det känns skönt att det går åt rätt håll. 1,5 år av en hel livstid är ju inte så långt när man ser det i det perspektivet.

Nu börjar det knorras vid min sida, så jag måste ta tjejerna nu. Vill bara tacka för alla era hälsningar! Jag kommer att tacka alla mina besökare med ett besök hos era hemsidor så snart vi blivit friska och jag får tid för mig själv!

*trötta kramar*

15 thoughts on “Sjukstuga

 1. Men så tokigt då!
  Förstår det är mer än jobbigt då det inte blir ”friskt” där. Sen detta med halsen är ju nått man inte jublar högt åt heller men du får se det från den ljusa sidan att det blir bra.

  Kram på dig (om man törs 😉 )

 2. Men uschamig! Bli friska snart! Sänder över lite friskbaciller. Fast Du kankse inte ska ta emot dem, jag har något som satt sig på mina stämband.

 3. Hoppas ni kryar på er snart! Vi har oxo blivit lite krassliga här hemma, så det går nog mycket sånt nu. Ha d bra! Kram

 4. Hoppas ni är kryare nu och att arbetet gått bra.
  Det måste iaf vara skönt att inte vara tvungen att springa i trappan så fort sjuklingarna ska pysslas om eller hur?

  Och fy vad trist med halsen. Har du fått börja sjunga än eller har du fortfarande sångförbud?

  Kram och trevlig helg!
  Hälsa töserna och maken från oss.

 5. Hej!

  Vad tråkigt att ni hamnat i en sån sjukspiral.. 🙁
  Hoppas verkligen att ni frisknar i snart!

  Själv har jag en magsjuk liten en här, hon sover just nu. det blev inte många timmars sömn inatt.

  Massor av krya-på-kramar till hela familjen!

 6. Hej gumman! Är in och kikar hur ni har det! Hoppas ni mår bra nu och sjukdomarna är förbi sen länge! Här är vi friska peppar, peppar.. men vi ha haft vår beskärda del vi oxå med diverse magsjukor, kan inte fatta att det går ännu!? Får akta mej nu när mannen farit på jobb, vill ju helst inte ha det när man är ensam med barnen.. hur har du med tid i slutet av veckan, tänkte om jag skulle chocka oss med ett besök eller nåt :-)! Sköt om er! Kram!

 7. Det var väldigt vilken otur ni haft.
  Jag tittar in då och då för att se att du fortfarande lever;)’
  Har ni blivit friska än?

  Glad påsk!

 8. Hej Miina!

  Hur mår ni? Kikar in här då och då för att se om du skrivit något livstecken.

  Skickar en kram från Sverige idag på Mors Dag i alla fall och hopppas att ni mår bra!

Kommentera