Skriverier

Hardrock Halleluja och Zlatan

Moalie pratar inget än. Hon gör sig förstådd med rörelser och minspel. Däremot har hon börjat sjunga lite granna och just nu är hennes favoriter de låtar jag nämnt i rubriken. Nu pratar jag inte om att vi lyssnar på dem nån gång nu och då eller ens varje dag, utan varje gång vi sätter oss in i bilen så går låtarna nonstop vilket kan innebära att en resa till Mariehamn på 20 minuter kan bli vääääääääääääldigt lång! Det är ju inte så att hon kan tänka sig att variera heller, utan hon vill höra den ena låten ca 3000 gånger efter varandra och sen den andra låten minst lika många gånger. Jag lovar, jag skulle kunna söka som backup sångerska till båda om det skulle behövas. 😉

Dagarna flyter på här hemma och jag försöker beta av skoluppgifter varvat med arbestuppgifter varvat med alla hushålls göromål. Dessutom kände jag igår att det började värka i kroppen och näsan blev täppt, så här sitter jag nu med nån slemmig bobba som hoppat på mig och gjort mig förkyld. Varför händer alltid sånt när man som minst behöver det?! Ikväll ska jag jobba, imorgon har jag närstudiedag på skolan och på lördag kommer svärfar med vårt kök och stannar tills det är färdigt. Det skulle verkligen vara som pricken på i om jag blir liggande i feber. 🙁

Vi har ett fantastiskt väder idag med strålande, gassande sol och vindstilla, så jag sitter ute och njuter, men nu känner jag att jag måste göra lite till där inne innan Julina ska hämtas från dagis. Bland annat måste jag leta upp kamerans laddare, för vi har en del bilder liggandes i kameran som ska upp på husbygges sidan. Länk finns, fortfarande ;), längst ner i rutan till höger under mitt foto.

*Tjingeling*

Du kanske också gillar…

5 kommentarer

 1. Inte bra gå och bli sjuk ni inte!
  Missat att du lagt ut massa foton, kul se dem när huset anlände.

  Det är bara fortsätta att posta 😉

 2. Jag tror bestämt att min käraste bloggkompis har börjat få blogglusten tillbaka 😀 Det gör mig mycket glad. Jag har saknat dig.

  Jo de snöar ju in på vissa låtar de små liven och om Moalie är ens hälften så envis som Malin så har du det inte lätt. Känner jag dig rätt och eftersom Moalie är din dotter så misstänker jag att hon DUBBLET så envis som Malin och då… är jag glad att jag slipper åka bil med varje dag.

  Krya nu på dig och ta med nya älsklingen till sängen och blogga därifrån om du nu måste bli sjuk vilket jag hoppas du slipper.

  Kram och lycka till med hus, kök, studier och envis Lordidiggare.

 3. Så klart jag fortsätter att läsa hos dig, och då och då händer det ju faktiskt att du har uppdaterat! 😉

  Hoppas att det inte blev nånting av den där förkylningen, och att Moalie snart hittar nya favoritsånger, förstår att det blir väääldigt enformigt!

  Kram!

 4. Milla säger:

  där ser du , Moalie tar efter sin mamma…de ska börjas i tid sägs de juh;)

 5. Kikar in för att se om du kommit ihpg EFIT idag… Men ni kanske har annat för er. Kikar in lite senare igen.
  Kram!

Tack för att du lämnar några ord till mig!