Skriverier

Mycket som snurrar

Just nu har jag många tankar som snurrar och dessutom känner jag mig frusen, så jag är lite rädd för att jag har nåt i kroppen som vill bryta ut. 🙁

Jag ska försöka surfa lite idag, men jag hoppas ni har tålamod med mig nu när jag inte är social nog att surfa runt hos er alla!

Sakta men säkert börjar jag acceptera att jag inte MÅSTE vara social och uppdatera här hela tiden. Jag anser ju att ni får ha era svackor, så innerst inne vet jag att även jag får ha dem, även om det är svårt att acceptera det fullt ut. :/

Du kanske också gillar…

6 kommentarer

 1. Jaa..självklart får du ha dina svackor. Så många och långa som du vill för en sak ska du veta; Vi finns här och väntar tills du vill, orkar och kan:)
  Vet ju själv hur det känns med svackor då jag har råkat ut för en alldeles nyligen.
  Hoppas nu att det inte bryter ut, utan går tillbaka så du slipper bli riktigt sjuk gummsan.
  Kramis Laila

 2. Såklart måste man inte vara social jämt, se bara på undertecknad. 😉 Man måste backa när man känner för det,ens riktiga vänner förstår det och väntar tills man orkar igen.

  Kram på dig!

 3. säger:

  Vila upp dig ordentligt gumman! Jag lovar att vänta snällt på att du ska orka och känna för att uppa… Jag vet ju själv hur aktiv jag har varit dom senaste veckorna…
  Sköt om dig hjärtat!!!
  Kram Anna

 4. Milla säger:

  ingen behöver vara på topp jämt vännen!!hoppas du snart mår bättre!Kram

 5. Så klart. Vila lite gumman. Jag ska inte ställa en massa nya frågor, lovar! Det finns ingentin du måste göra när det gäller det här. Sköt om dig ett tag. Mys med din familj och rå om dig själv. Vi finns här sen också, så klart. PUSS.

 6. Gocka säger:

  Hittade ett kuckel med din och Nettans blogg. Klickar man på länkarna här öppnas det is detta popupåfönster vilket inte är sååå prkatiskt. Kika på det annars tar vi det senare.

Tack för att du lämnar några ord till mig!