Toan färdig!

Nicke jobbade som ett tok med toan igår och efter mycket om och men blev han klar. Nu har jag ett underbart nytt handfat med tillhörande skåp! Så lycklig!!
Ni undrar kanske varför vi valt vitt skåp, men det är för att ljusa upp allt en aning. Vi har nämligen väldigt mycket furu i vårt hus.

Så här såg det ut innan

och så här ser det ut nu! Tyvärr syns kranen knappt alls. Jag lyckades beskära bilden fel och orkar inte göra om det. 😉

One thought on “Toan färdig!

  1. Får inte gästboken att funka så jag lämnar några rader här. Så länge sedan jag surfade runt hos alla mina nätvänner, jag är så trött hela tiden och när barnen somnat vill jag också sova ;)…Vad roligt med nytt i badrummet, alltid kul med nya grejer i hemmet, kan man gå och snegla på dem och ”mysa” lite sedan. Tack för dina goa rader inne hos mig då & då! Sköt om er!

    Kram Anniz

Kommentera