Inspiration, Julkalendern 2012 - dag för dag

Dag 24 – Tacksamhet

Att vara tacksam för allt man får uppleva, stort och smått, sorg och glädje, mörker och ljus, gör att man uppskattar de ljusa stunderna så mycket mer. Varje motgång är en chans till utveckling. Varje framgång är lön för mödan.

Att gå med tacksamhet in i varje ögonblick, tacksamhet över att få leva, att andas, att få uppleva, lära sig, att få känna och se, gör att hela ens perspektiv och synsätt vidgas.

Jag är tacksam över de människor som funnits i mitt liv, både de som gått och de som finns kvar. Varje individ har fört med sig en gåva till mig av lärdom och i de flesta fall även kärlek.

Jag är tacksam för allt jag gått igenom, både de svåra och de fina stunderna. Om en enda del hade fattats, hade jag aldrig blivit den jag är idag.

Jag är tacksam för all lärdom jag fått genom min sjukdom, den empati som växt sig starkare inom mig och den människokännedom som styrkts genom den.

Och jag är oerhört tacksam för alla kommentarer, all feedback jag fått på den här julkalendern! Jag önskar er alla en god jul och ett gott nytt år! Må 2013 bli ett år fyllt av självförverkligande och kärleksfull respekt till alla och envar!

Du kanske också gillar…

Tack för att du lämnar några ord till mig!