Mitt horoskop

Jag har fått mitt persoliga horoskop ställt för mig och här är ett axplock ur det 20 sidor långa häftet av sånt som jag anser stämmer mycket bra in på mig.

När jag föddes stod solen i kräftans tecken och det innebär att mitt stjärntecken är kräfta. Även Venus befann sig i kräftans tecken, vilket innebär att jag är väldigt hemkär och har stark kärlek till mina nära. Ascendenten i tvillingarna innebär att jag även kan uppfattas som en tvilling. Antingen finns det mycket av en tvilling inom mig, eller så är jag på väg in i tvillingens tecken senare i livet. Jag ser mycket av kräftan i mig, både på gott och ont.

LIVSVÄG

“Mental utveckling är A och O för dig, liksom möten, diskussioner, böcker och att lära dig det som livet utgörs av. Bröder kommer att spela en viktig roll senare i livet. Dina skolår kommer att ha en djupgående effekt på dig.” Detta är Ascendenten i tvillingarna

“Du är en lynnig person och kommer ofta finna dig själv påverkad av växlande känslotillstånd – speciellt genom att oroa dig för familjeangelägenheter eller trygghetsfrågor. Under ditt samröre med människor har outtalade känslor större prioritet än rationella angelägenheter eller argument.” Jag lyssnar mer än jag ser, vilket gör att jag ofta uppfattar en känsla av att något är på tok hos folk fast de försöker dölja det och jag gräver ofta fram saker ur personer som de själva antingen inte är medvetna om innan jag klär det i ord eller som förvånar dem att någon annan vet om/känner av.

“Du är lätt att få kontakt med. Då du är sällskaplig och pratsam, är du en katalystator för att föra samman folk. Du fascinerar folk med dina idéer.”

“De som känner dig väl kommer uppskatta din rättframhet, men de undergivna och känsliga kommer undvika ditt sällskap. Du är egensinnig. Du är i grunden ärlig och uppriktig, så människor vet var de har dig.”

“Du har starka åsikter. Du är öppen och villig att expanderar dina filosofiska horisonter. Folk värderar din förmåga att förstå de saker som rör dem på djupet.”

“Även om du har psykologiska talanger och en förmåga att penetrera fasader, brukar du låta tvångsmässiga ideologier eller åsikter förgifta dina förhållanden.” Min man nickar instämmande!

“Du har en svaghet för att låtsas att du vet något du inte vet, och att vägra inse när du har fel.” Så sant, men jag jobbar på att bättra mig!

“Du behöver en hel del aktivitet i ditt hem, och barn kan vara en viktig faktor här. Du kommer att ha mycket böcker hemma och tycka om att möblera om eller flytta ofta.”

IDENTITET

“Bandet till din mor kommer att ha varit särskilt formgivande. Du är känslig och lättsårad – även om detta inte behöver vara direkt uppbenbart på utsidan. Likaså är du lojal och passionerade i ditt försvar av dem du älskar – skada tillfogad dem är också tillfogad dig. Du har en stark och beskyddande natur.” Detta är Solen i kräftan.

“Du upprörs lätt av ändringar i din dagliga rytm och kan vara ganska vresig när du uppmanas att ändra vanemässiga beteenden. Ditt hem är din borg.” Oh så sant…

“Din far har haft en kraftig effekt på din mentala identitet, kanske som en läromästare.”

“Fadern kan uppvisa en stark emotionell eller omtänksam natur, och modern kan ha starka självständiga egenskaper.” Stämmer rätt bra på min syn av mina föräldrar genom min uppväxt.

“Det finns en tendens att projicera uppföranden och attityder på partnern, som i verkligheten tillhör en själv. Detta kan bero på en uppväxt där det fanns en stark kontrast mellan föräldrarna. Om det är så, har du identifierat dig starkt med en förälder till skada för den andra.”

“Du kommer att ha en stark emotionell natur, och känna en enorm dragning till det förflutna. Du kommer att ha välutvecklade instinkter och en talang för att forska i det omedvetnas mörka domäner.”

“Du gillar inte att känna dig nedtyng. Du har en elektrisk och ganska instabil aura runt dig, och ofta står dina nerver på högkant. Människor känner sig osäkra kring dig då de känner att allt kan hända. Du hjälper människor som känner att de är utanför.”

“Tidiga personliga erfarenheter har gjort dig känslig angående din identitet, och orolig angående självaktning. Du brukar vara en dominerande figur i intima förhållanden. För att uppnå harmoni här borde du slappna av istället för att hävda dig själv, annars kan förhållanden bli väldigt uttröttande. Detta inflytande gör att du ofta attraheras av en dominerande man, bara för att finna att han inte matchar din egen styrka, en styrka som behövdes under prövande tider i barndomen. Mer intimitet kan uppnås genom att våga visa sårbarhet.” Detta är något jag ofta märker av.

“Du har en tendens att totalt dra dig själv undan när du känner dig ignorerad eller ouppskattad.”

KÄNSLOR

“I jämförelse med många andra människor, är du extremt känslig för den emotionella atmosfären omkring dig. Genom att odla en emotionell positiv attityd, kan du undvika de negativa energitillstånden som fick dig att känna dig hjälplös vid motgångar när du var ung. I förhållanden hjälper det att veta att det inte finns någon värdighet i martyrksap.” Detta är Månen i fiskarna.

“Du bildar väldigt starka band till dina vänner och är extrem sensitiv för hur de behandlar dig. Du är både omtänksam och angelägen med tanke på deras personliga utveckling, och lättsårad om de sviker dig på något sätt.” Oerhört mycket jag!

“Du återskapar atmosfären av spänning från din uppväxt genom kritik och ilska. Du behöver känna att någonting händer omkring dig. Det betyder att du kan bli ganska rastlös i förhållanden, och om du känner dig uttråkad – och det gör du ofta – kan du börja bli provokativ” Ofta har jag upplevt att jag när ett förhållande börjar bli “tråkigt” skapar en storm i ett vattenglas för att få liv i förhållandet igen. Inte när det gäller vänskap, men när det handlar om ett kärleksförhållande. Jag försöker tygla mina handlingar nu när jag är medveten om dem.

“Du är extremt sensitiv emotionellt, men visar upp en väldigt solid fasad mot den yttre världen, du ger interycket av att vara ganska kylig t.o.m. osårbar. Du kan ha haft svårt att sänka dina skyddande barriärer i senare förhållanden, även om du har ett djupt behov av intimitet.”

“Du har av olika anledningar dragit dig tillbaka till en skyddad barriär så att du inte kan såras. Du är väldigt svår att komma nära nu när du blir sårad, och du har den emotionella elasticiteten och beslutsamheten att dra dig undan för ganska långa tidsperioder. Slutligen kan du vara till stor hjälp för andra människor som har emotionella problem, och du kan vara ganska osjälvisk angående att ge tid och stöd.” Den andra meningen är vädligt sann, eller hur, Pernilla?

“Du faller så lätt in i negativa känslotillstånd, och detta kan göra livet olyckligt för människorna omkring dig. Du tar på dig andras humör och absorberar negativa vibrationer från omgivningen. Ju äldre du blir ju mer inser du att detta bara är en dålig vana. Undvik att hoppa i emotionella träsk! Med detta sagt, har du en underbar talang för att komma i samklang med andra människor emotionellt och förstå dem på djupet. Du är en väldigt sympatisk person.”

“Du är faktiskt född att vara omtänksam och hjälpsam.”