Min familj

Jag är en rätt så ung mamma, inte för att jag var jätte ung när förstöringen föddes, men för att jag vid 25-års ålder var 3-barnsmor. *ler*

 

Min äldsta dotter föddes när jag var 20 år, dec.-99. När hon var 1 år, separerade jag och hennes pappa. När han fann sin nya kärlek flyttade han till Stockholm, vilket gjorde att vår dotter bodde hos mig, men besökte honom varannan helg. Så fortsatte vi när de flyttade tillbaka till Åland, tills dottern som 12-åring valde att börja bo vecka vecka. Så är det än idag.

Hon är en social tjej, musikalisk och glad för det mesta. Hon är ansvarstagande och empatisk, men har fått kämpa rätt hårt i högstadiet med studierna. Hon är en kämpe. Istället för att ge upp, trappade hon upp och kämpade ännu hårdare.

 

Mellersta dottern föddes jan.-02. Hon har fått mitt häftiga temperament, med en sprallighet som få i sociala sammanhang och ett djupt allvar och eftertänksamhet när hon är hemmets lugna vrå. Även hon är musikalisk. För henne har skolan alltid varit lekande lätt. Hon tar ansvar och läser gärna lite extra på läxorna. I år har hon äntligen kunnat släppa sina egna prestationskrav och det är vi alla mycket tacksamma för!

 

Minstingen föddes nov.-04. Hon är trygg i sig själv, lite av en ensamvarg som hellre ligger och spelar spel eller läser bok i sängen än springer på shoppingrundor på stan. Även hon är musikalisk och går, liksom sina systrar, i dansgrupp. Som person är hon den som lyssnar, men när hon är ensam går munnen istället i ett. Hon har ett otroligt minne och har ett brinnande intresse för djur och natur. I skolan har hon hittills haft det relativt lätt, men det finns en slarvig ådra i henne som gör att hon har lätt att glömma läxor, vilket hon tar igenom genom att jobba dubbelt följande dag. 🙂

 

Mannen i mitt liv, mitt livs kärlek. Vi träffades i mars-01 och gifte oss juli-02. Han är mitt allt. Han tar ner mig på jorden när det behövs och stöttar mig i det jag gör. Han är ömsint och min absolut bästa vän. Jag kan berätta allt för honom och han har samma förtroende för mig. Han kan hantera min ilska och gör så att jag TROR att jag får min vilja igenom. *ler* Han får mig att känna mig speciell och jag älskar honom av hela mitt hjärta!