Skriverier, Växthus och grödor

Pausmusik

Jag har spelat pausmusik med mitt liv online till förmån för livet offline. Hur många gånger har jag inte tänkt att jag skulle vilja ta mig tid och skriva, men så har alla de där måstena skrikit högre än viljan? Men det har varit roliga måsten! Därför kommer här en sammanfattning över vad jag sysslat med. Förutom renoveringen då, som jag bara tänker nämna lite kort.

Växthuset har bjudit på både gurka och tomat i diverse lustiga former! Endast gurkorna har hamnat på bild hittills.

Vi har varit på äventyr med extragrabben. Han är riktigt snabblärd och hjälper gärna till med att ta in och ut min rullstol med liften i bilen. Jag brukar inte gilla kaffe, men under en av våra utfärder, sprang vi på en härlig tjej som jag lärt känna genom åren. Hon har öppnat ett café med ljuvligt gott kaffe nere vid vattnet i vår stad, så pass gott att till och med jag fullkomligt älskade min islatte!

Inför min födelsedag, smyckade mor min i terrasspaviljongen med blommor. Det har blivit lite av en tradition och blir så himla fint! Tavlan du ser i bakgrunden är ett av mina foton som jag haft på utställning utomhus. Kul att kunna smycka trädgården utomhus med egna bilder!

När vi skulle fira min födelsedag, blev det inte riktigt som vi hade tänkt oss. En olycka var framme i byn och tack och lov höll änglarna vakt, men det gjorde att tidspressen blev aningen för snäv tills gästerna kom. När vi väl kom igång, firades jag med skratt och hejarop av dem som jag har kär, vilket skingrade tankarna på det som hänt innan. Avslutningsvis tog maken mig med ut på vattnet och när natten kom krypande satt han och jag ute och njöt av sommarens alla ljud och tackade än en gång änglarna för dagen som varit!

Idag tog jag och assistentinan en promenad tillsammans. Det var sånt där lagom skönt väder när jag kunde njuta av solen utan att förgås, men det var tillräckligt varmt för att känna solens värme genom de ljumma vindarna.

Två timmar senare satt jag ute på terrassen och njöt av en kopp te medan assitentinan passade på att dammsuga utesoffan. Plötsligt öppnade himlen sig och regnet verkligen vräkte ner! Välbehövligt för växterna, men jisses så det öste!

Två timmar senare hade regnet lugnat sig och jag och maken tog oss över till mina föräldrar på middag, där deras vänner och min kusin med familj var på besök sedan några dagar tillbaka. Vi har inte riktigt hunnit vara så sociala som vi önskat, eftersom vi är mitt uppe i renovering av sovrummet, men det återkommer jag till i ett senare inlägg. Tiden går just nu åt till renoveringsprojektet, därav så lite tid för bloggen. Jag hoppas dock kunna ta mig lite mer tid för det framöver, eftersom skrivandet verkligen får mig att må bra!

Så, på återhörande, kära läsare! Ta hand om er och hitta de små stjärnstunderna i vardagen, även om det inte alltid blir som ni planerat!

Du kanske också gillar…

Tack för att du lämnar några ord till mig!