Skriverier

Snötäckt

Jag tror jag gillar snön. Eller jo, jag gillar snön, men jag ogillar framkomligheten i snön. Jag ogillar mest att glida sidledes med rullstolen när vägen lutar. Men oj så vackert det är med allt det vita, gnistrande, som täckt vår värld! Det blir lixom ett annat ljus.

Idag kom äntligen småfåglarna till oss för att få sig lite mat. Jag och assistenten gjorde en quickfix härom dagen så att pippisarna skulle få mat när de var och letade, men se efter det har de inte visat sig ens i två sekunder. Så idag när jag skar i äpplet och strödde ut lite frön runt om, kom de äntligen!

Katterna uppskattade underhållningen, men jag gissar att mitt köksfönster inom kort kommer möbleras om och att blommorna hamnar i horisontellt läge på golvet istället för den plats de nu har på fönsterbrädan…

Du kanske också gillar…

Tack för att du lämnar några ord till mig!