EDS, Skriverier

Den bästa presenten!

Alla som känner mig, har nog koll på att jag och värme inte funkar särskilt väl ihop. Redan nu är mina blodådror upphöjda och kroppen är svullen och då har vi knappt fått vårvärme ännu. Det känns som om jag exploderar eller brinner upp inifrån. Ni vet känslan när ni suttit för länge i bastun? Exakt så känns det! Skillnaden är dock att lättnaden när man kommer ut ur bastun in i den svala duschen, den känslan kommer först till hösten för mig, när kylan är tillbaka.

Men i år tänker jag må som en liten prinsessa, har jag bestämt! Jag får nu smärtbehandling med medicinsk laser i 12 veckor för att normalisera smärtcentrat i hjärnan. Bara det borde ju öka förutsättningarna, tycker jag! Jag sover redan nu på kylbädd för hundar. Jag väntar på att få ett silkestäcke. Jag har isblock till axel och vader som jag kan använda som tillfällig lindring. Men framför allt har jag fungerande AC hemma och gissa om det gör mig lycklig! När jag fyllde 40 i somras, önskade jag mig bidrag till en ny, eftersom vår hade gett upp för flera år sedan. Ni kan ju tänka er lyckan när den installerades för några månader sedan! Wow säger jag! Stort, varmt (nej inte varmt, kyligt borde jag ju säga!) tack! Ni anar inte vad det här betyder för mig!

Imorgon har de lovat sommarvärme och strålande sol, men det skrämmer mig inte alls. Jag kommer att kunna gömma mig i min svala grotta när jag behöver och det är tack vare er, mina nära och kära! <3

Du kanske också gillar…

Tack för att du lämnar några ord till mig!