Tankestund

Gick till toan med en kräm som varit på villovägar i vardagsrummet. Kände att bastun var på så jag smög in och myste lite i värmen. Jag insåg att älskade maken haft igång en tvättmaskin som nu hänger på tork. Undrar för mig själv om jag någonsin kommer att få så mycket krafter och energi igen att han ska få glädjas av att jag för en gångs skull tagit hand om tvätten eller någon annan hushållssyssla?

Jag är så tacksam för min fina make. Jag önskar bara att jag kunde få orka lite mer själv.

Kram
Miina

5 thoughts on “Tankestund

 1. Men varför hänger han tvättmaskinen på tork??! 🙂 Kanske bäst att du sku få den där orken så inte alla maskiner blir hängande i ert hus! 🙂 Skoja bara! Härligt att ha en make som ställer upp och hjälper till och inte tycker man är lat, när man är sjuk!
  Kram

  1. Haha, Mia! Bra svar! Jag skrev på mobilen och tänkte nog inte efter när jag skrev det. 😀 Kram!

 2. Ja ,vi får glädjas åt att vi har underbart fina män,som förstår, många har män som gör saker men som inte har någon förståelse…de msåte vara värre…

 3. Tjaa iblan vill kanske tvättmaskinen bli torkad den med som alltid måste vattnas. hihiihhhiiiiiiiiiiiiiiii
  Jag har sagt det förr…underbar make du har. Det är inte alla som har en make eller en som förstår situationen. Dessutom är han en snygging.
  hoppas att du förmedlar detta till din kära booooyfriend 🙂

Kommentera