Hälsa och ohälsa

Sjukdomar i långa rader

Vilken början på året det här har varit!

Redan vecka 1 kroknade jag i blindtarmsinflammation som behandlades med antibiotika intravenöst och i pillerform. Dessutom fick jag njursten och kraftiga kräkningar av medicinen.

Vecka 4 fick minstingen maginfluensa.

Vecka 6 var jag på rehabilitering på fastlandet och då var det makens tur att få magsjuka.

Vecka 7 hade minstingen kraftiga anfall av reflux och magsår under natten till söndag.

På onsdagen vecka 8 hade minstingen ytterligare anfall av detsamma. På fredagen kroknade mellerst i maginfluensa och sedan var det min tur under lördagen med efterföljande feber. På måndag fick vi båda återfall och natten till onsdag fick hon följande återfall.

Vecka 9 på onsdag började jag känna av problem med en visdomstand som snabbt utvecklade sig till en kraftig inflammation som spred sig och skapade infektion i halsen. Så nu knaprar jag kraftig antibiotika igen. Normalt äter man denna bredspektra antibiotika i 5 dagar. Jag ska äta 10 dagar.

Med tanke på att jag är allergisk mot antibiotika, så tänker jag mig att jag efter denna dos har ätit min årsdos av äckligheter. 🙂

Nå, för att fortsätta på vecka 9, så kroknade minst i förkylning och feber i fredags, men verkar (peppar peppar ta i trä) vara på benen igen redan.

Så nu går vi över i vecka 10 och hädanefter ska vi vara pigga och må bra! Härifrån kan det bara gå framåt och uppåt! De där två operationerna som känns som de rusar mot mig i 120, blundar jag envist för och låtsas som de är flera ÅR framåt.

Jag tror minsann att jag/vi utsätts för prövningar för att se hur mycket vi fixar tillsammans. Tji fick ni, högre makter, det här klarar vi med glans! Så det så!

Du kanske också gillar…

Tack för att du lämnar några ord till mig!