Skriverier

On-off och konfirmation

Jag verkar ha stora problem med att ta mig tid för att blogga, så ikväll blev det byte av layout eftersom det brukar få igång skrivlusten.

Dagarna går, årstiderna likaså och kidsen blir bara äldre och äldre. Har varit på flera rehabperioder sedan jag skrev sist och min EDS är som den är; det vill säga jag blir inte direkt bättre. Men även om jag försämras, får jag även ut mycket gott ur min sjukdom.

Igår konfirmerades älskade förstfödingen. Hon var så oerhört vacker och firarstunden i byagården blev alldeles lagom och familjär.

Jkonfa
Vackraste!

MJPkonfa
Här är vi, jag och Peter, med vår fantastiska dotter och vi är så glada att vi får dela henne med våra äkta hälfter Niclas och Emilia.

Du kanske också gillar…

Tack för att du lämnar några ord till mig!