Sångfågeln

Sånger från hjärtat på Uncan 13.2.2014

Har precis kommit hem från en fin konsert på Uncan där några av oss individuella sångelever har uppträtt.

Min första sång var ”Jag ser”. På piano; Åsa Isaksson, på gitarr; Johan Arvidsson.
Klicka här för att höra den.

P2130107
Jag var även doakör åt Juanita Nordberg som hade ett helt kompband till sin ”Lugn, hel och stark”.

P2130120
Jag sjöng två duetter. En med Stefan Bäcklund; ”Utan dina andetag”.

P2130142
Och en med Olof Lindqvist; ”Rörs jag av kärleken”.

P2130149
Och slutligen fick jag avsluta hela konserten med mitt underbara gäng: på cello Åsa Isaksson, violin Jennifer Schönberg, gitarr Johan Arvidsson och banjo Ilkka Kekkonen. Åsa bad mig arrangera denna underbara sång, och då valde jag att göra den lite annorlunda än man kanske är van att höra den. Jag är otroligt nöjd med slutresultatet och jag fick så mycket fin respons efteråt!

P2130154
Klicka här för att höra ”Håll mitt hjärta” i mitt arrangemang under konserten. Mitt, ja mitt! Wow lixom!

När jag tittade runt i publiken, satt många med tårar i ögonen. Lite in i låten såg jag mobiltelefoner lyftas en efter en. Man filmade oss. Och man rördes till tårar. JAG rördes till tårar.

Efter sista tonen klingat ut, var jag hög som ett hus i ett enormt lyckorus. I bilen på vägen hem kom verkligheten ikapp mig och tårarna började rinna. Jag gjorde det! Jag har verkligen rott iland det hela och jag gjorde en förbaskat fin version! Jag insåg att jag verkligen hade lyckats. Och det var verkligen rörande att få göra den, och det hörs, men det bjuder jag mer än gärna på.

Det finns inga ord som kan beskriva hur tacksam jag är för att jag har en sångpedagog som tror på mig och som pushar mig att utmana mig själv. Och att jag har så fina vänner som ställer upp på mina galenskaper och låter mig hållas trots att det faktiskt låter rätt knäppt på pappret, så att säga. Jag är så oerhört lycklig för att jag fått göra det här med just er! <3 Tack!

5 personer, oberoende av varandra, har ikväll uppmanat mig att se till att den här spelas in. Nja, så långt sträcker sig nog inte min horisont ännu, men era överväldigande ord betyder oerhört mycket för mig! Verkligen!

Du kanske också gillar…

Tack för att du lämnar några ord till mig!