Mobilen

Underbara Island!

Wow vilken plats detta är!

Resan hit gick bättre än väntat för mig. Rädslan för att flyga, eller rättare sagt höjdskräcken finns kvar och påverkar mig, men under den här flygningen kunde jag hantera den med hjälp av mina fina medpassagerare.

image

På min vänstra sida sitter min assistent Nanica och till höger sitter min stämkollega Christel. Det som var så spännande var att jag på hotellet vid Arlanda, frågade Christel om hon kunde tänka sig att sitta med mig och Nanica på flyget för att jag känner mig trygg i hennes sällskap. Det gjorde hon så gärna. Så när vi kom till flygfältet checkade vi in tillsammans och sa att vi ville sitta tillsammans. Damen förklarade att hela kören är bokade som en grupp, så vi kunde byta med den som hade den tredje platsen. Det häftiga var att jag och Christel (!!) hade platserna vid varandra, medan då min assistent satt 3 rader bakom. Hur i hela fridens dagar kan det vara möjligt? Allt som är meningen sker, det har den här resan visat gång på gång.

När vi sen landat på Island, åkte vi till Blå Lagunen. Vilken upplevelse!

image

Gårdagen gick åt till att följa med på Gyllene cirkeln. Min underbara körledare sa att det var självklart att jag skulle följa med om jag orkade och hoppa över kvällens körövning för att samla krafter och det är jag verkligen tacksam för! Gyllene cirkeln var helt underbar! Vilken natur och vilka vyer!

image

Här är jag vid Gullfoss.

Jag var väldigt trött i kroppen igår, men det var det värt!

Jag är så lycklig över att jag får uppleva allt det här! Island är underbart!

Kram
Miina

Du kanske också gillar…

Tack för att du lämnar några ord till mig!