Körglädje på Island 2013

Väskan är packad

Ja, nu är väskorna packade, inte fullständigt, men nära på. Jag har övat mig inför resan genom att titta på take-off filmer från Arlanda på youtube. Skräcken river i min kropp, men längtan efter Island är stark och jag är säker på att vi kommer att få en fin resa även om det här med att flyga aldrig varit min starka sida.

Hade det inte varit meningen att jag skulle åka till Island, så hade jag aldrig fått chansen. Alltså kommer jag att ta med mig lärdomar och ny energi från resan. Och då lär det knappast vara meningen att jag ska sitta med panikångest hela resan. Dags att släppa taget om den skräcken och fokusera på det som är viktigt; gemenskapen, sången och den fantastiska plats vi är på väg till!

Jag ska försöka blogga lite från mobilen, beroende på hur det är med wi-fi på hotellet, annars får ni vackert vänta tills jag är tillbaka på ön igen.

Tack för allt peppande, för alla fina ord, för all omtanke! Det värmer min själ!

Tack för att du lämnar några ord till mig!